Love bitches

mmmm fan vad man älskar bitchiga jävla idiot människor, de får nog fanimej bli dagens hiss! Jag förstår helt klart att han blir arg när jag frågar om han tagit min mobil eftersom att han var den enda som var i närheten av mig när den försvann. Förstår helt klart att han blir arg när jag bara vill extrakolla för att jag vill ha tillbaka min mobil, helt förståeligt. Älskade underbara lättstötta bitchiga människor!

-S

Ops.....

Kul att man söp bort sin mobil igår.. Jävla piss, den var ju helt ny! FUCKHELVETESJÄVLASKIT!

-S

FUUUUUU!

Dummajävla tvbänk, förstör hela min ordning och förfular allt. Förstör mitt liv kommer inte kunna gå in i mitt rum utan att den skadar mina ögon. Kommer få blunda hela jävla tiden, hata tvbänken! Ska bränna den så fort jag får tillfället till det, den förstör mitt liv!

-S

B-day

Happy Birthday!


Nostalgi!

mmmm sitter här och lyssnar på gamla goa låtar från när man var liten, nostalgi på hög nivå!

-S


Candy

Det bästa godiset som finns måste väl ändå vara snus!

-S


Soft....

Lång dag idag. Först skolan, sen hjälpa M att fixa med grejer i hennes nya (min gamla) lägenhet och sen dirr till familjens nya lägenhet och käka pizza själv på golvet, mysigt! Sen vare att åka till landet och hämta en massa grejer å nu har jag spenderat hela kvällen med att fixa mina kläder, fixa i köket och fixa lite inne i mitt rum. Vi tog upp min säng så att jag kan få sova här i natt. Så nu ligger jag här helt själv i en lägenhet på lite mindre än 150 kvadratmeter. Hur mysigt som helst :)

Fear is the only enemy
-S

I want...

Jag funderar på nått men jag vet inte vad... Jag vill ha nån men kommer aldrig få... Jag vill göra nått men vet inte vad... Jag vill sticka härifrån ett tag, men vart?

-S

Chillax...

Varför kan man inte bara chilla och ta det som det kommer istället för att stressa sönder och göra folk arga? Hmm.. Hon ska alltid vara lika sjukt stressad hela tiden, dags att varva ner och softa lite kanske.?
Mitt motto jag troget följer: Det löser sig!


Chilla å ta det lugnt, det löser sig!
-S


Sick

Vaknade med feber i morses, underbart! Var bara till å somna om och sova fram till nu ungefär. Det enda possitiva med att vara sjuk just idag är att jag slipper den jävla dansen! Annars är det sjukt tråkigt att sitta hemma och glo på datorn typ hela dagen, mmmm! Men känner mig faktiskt lite bättre nu så jag hoppas kunna slippa stanna hemma i morron.

-S

Nje...

Har tränat boxning idag med E, fytusan så jobbigt det var men gött efteråt. T kom upp till mig en stund sen också, mysigt värre. Men nu känns det som om jag håller på att bli sjuk, njee.. inte riktigt det jag känner för om jag får säga det själv.

-S

Regular!

Rastlöshet är en otroligt och vanlig och skrämmande känsla jag är väldigt bekant med. Jag är jämt rastlös, spelar nästan ingen roll vad jag gör. I skolan är jag rastlös, när jag går i stan är jag rastlös, när jag är påväg hem är jag rastlös, är jag hemma är jag sjuukt rastlös. Frågar någon mig vad jag gör, säger jag ingenting är rastlös! Är det normalt att vara rastlös jämt å ständigt? Tror inte det va..

-S


Jaha okey

Hej!


hard

Är helt slut efter att ha släpat 5 bilar med lådor upp för 5 trappor till lägenheten hela dagen. Nu ska jag bara ta det lugnt kanske plugga lite skitmatte sen.
Peace
-S

Wiie

Någon lovade mig att jag skulle få sova ut idag, lovade att inte väcka mig. Gissa vem som väckte mig för fem minuter sen? -.- Måste hjälpa till att köra in lådor till lägenheten mmm vad jag är sugen på det. Ska käka frukost nu sen slava hela dagen puss&kram!

-S

Bu!

Nu har man packat ner nästan alla sina kläder, har inte många kvar i gaderoben. Hur ska jag klara mig en hel vecka utan att ha tillgång till alla mina kläder? Det är mycket synd om mig nu, haha! Nu blire till å packa ännu mer skit sen plugga......

-S

HAHA!

Hahahahahahaha! Jag tror jag dör, sjuka kompisar har jag!

-S

Saturday

Vart och kollat på Ts första handbollsträning nu, han tyckte inte alls att det var kul. Han kände ju inte de andra barnen så han vågade inte göra något. Söt är han, idag ska man plugga och packa, det gamla vanliga wiie!

-S

keeey?

Tillbringar min kväll genom att skriva med kåta killar, lite lätt mysigt...eller nått;)
-S

Boring

Hmm.. nu startar nog världens tråkigaste helg för min del. Inte planerat någonting så kommer vara hemma hela helgen, plugga matte å packa inför flytten. I morron vid 10 ska hela familjen följa med T på hans allra första handbollsträning. Ska bli superkul att se lillkillen spela! Stackars unge, kommer aldrig få sluta spela även om han skulle vilja det. Handbollsfamilj till tusen!

-S

my life

I wish I could change my life 'till the better
-S

Fun!

Kul att min dator har gått sönder... Det flimrar över halva min datorskärm så jag kan inte se någonting nästan, jävla skit! Precis vad jag behövde nu, en trasig dator......

-S

Home again

Brorsan kom hem idag, skitkul att han äntligen kommit hem. Nu lär det väl bli bråk varje dag hemma, mmm vad man har saknat det faktiskt! haha! :)
-S

I just wanna scream!

I open my eyes
I try to see but I’m blinded by the white light
I can’t remember how
I can’t remember why
I’m lying here tonight

And I can’t stand the pain
And I can’t make it go away
No I can’t stand the pain

How could this happen to me
I made my mistakes
I’ve got no where to run
The night goes on
As I’m fading away
I’m sick of this life
I just wanna scream
How could this happen to me


...

Ibland funderar jag på det - men nej...
-S

Whoop!

Hej, har inte så mycket att säga. Vart i skolan idag sen med till E och fuckad sönder totalt å sen hem hit och nu ska jag nog checka film, pösshej!

-S

Lost


Lost som i vilsen!
-S

Shitty...

What a shitty day.. hatar dessa dagar då jag känner mig såhär. Blir rastlös av alla mina tankar och vet inte riktigt vart jag ska ta vägen.

Fear is the only enemy
-S

fuck

Trodde aldrig att jag skulle ta det såhär hårt, fan vad jobbigt!
-S

Wierd

Gått omkring med konstig gnatande känsla hela dagen idag och det har varit så grymt irriterande.. Det är piss att må såhär till och från hela tiden.
-S

Sometimes...

Ibland skulle jag vilja flyga iväg med en ballong och se vart jag hamnar...

-S

Sunday...

Hade jättemysigt hemma hos T igår, tog massa bilder och kollade på film. Fick fulbesök vid halv 11 tiden också, mycket mysigt haha! Nu ska jag ta tag i mina läxor och plugga lite tänkte jag.

-S

Proud...

Jag är riktigt stolt över mig själv just nu. Alla har vi något beroende av nått slag eller hur? Vissa sämre än andra och förutom att jag snusar är jag sjukt beroende av att vara ute och festa, dricka och träffa folk hela tiden. Det har gått så överstyr att jag till och med har blivit av med min lägenhet. Så nu när en kompis frågade om jag skulle med på världens röjfest tackade jag nej trots att det tog emot som fan. Om jag inte hade haft något att göra ikväll hade jag helt klart dratt på den festen trots att jag har lovat mig en nykter kväll. Tack T för att du finns, himla tur att vi bestämde oss för att mysa ikväll! Utan dig hade jag legat nånstans å spytt ikväll det kan jag lova er alla. Så nu är jag i alla fall stolt över mig själv som lyckades säga nej, ni kan ju också få vara lite stolta över mig om ni vill haha!

Peace
-S

Whaaat?

Vem i helvete väcker en tonåring klockan 10 på en lördag och säger att man ska hjälpa till att städa? Jo min idiot till farsa. Skällde på han tills han gick och sen somnade jag om, sov till halv ett då. Så jävlar skönt var det, verkligen välbehövligt så efter första veckan i skolan. När jag vaknade var ingen hemma så det var bara att chilla några timmar, käka frukost i sin egen takt å göra sig i ordning. Nu har jag precis varit ute och rensat bland mina gamla hästsaker, vad som ska sparas och vad som ska slängas. Snart bär det av till T där jag ska tillbringa kvällen och natten framför en massa filmer och mysa.

Fear is the only enemy
-S


Chill helg...

Jepp, nu bröjar min chillhelg då jag bara ska ta det lugnt. Vet inte om jag är så sjukt nöjd med detta med tanke på att jag faktiskt kunde ha dragit på fest idag. Men i morron blir det mysigt i alla fall, ska ha filmkväll med T. Var sjukt längesen och känner att det är välbehövligt att ha en nu! Idag får jag helt enkelt lida igenom kvällen med lite plugg å så.
-S

Nature

Sitter på naturkunskapen och gör allt jag inte borde göra. Sitter på facebook och spelar och pluggar inte ett skit, keep up the good work säger jag till mig själv!
-S

Brother Bear

Nu tänker jag lägga mig och kolla på världens sötaste film, nämligen Björnbröder!
Natti
-S


DanceDance

Hejhoppigalopp!
Har inte mycket mer att säga än att jag är sjukt trött och har träningsvärk mmmm!
-S

Tired

Så jävla trött på allt just nu, trött på skolan, trött på föräldrarna, trött på vart man bor, trött på vissa folk, aah helt enkelt trött på allt! WIIIIE!
-S

Ahmen vafan...

Varför ska det vara så sjukt svårt att plugga? Lovade mig själv att göra det så fort jag kom hem men finns ju så mycket mer roliga saker att göra på datorn mmmm!
-S

Study...

Gissa vad som står på schemat!
-S


Training

Nu är jag hemma från en hel skoldag + att jag har tränat. Jag tränar boxning med E jävlar vad jobbigt det är men superkul verkligen! Älskar att slå ut alla mina aggressioner på säcken!
-S

School...

Sitter i skolan å tar mig en underbar snus med E
-S

Jerks...

Hur kommer det sig att man alltid drar sig till idioter? Fan att behöva känna såhär för en sån som han, hate it!
-S


jävlar

Ja jävlar, nu är första skoldagen över. Var ingen mjukstart direkt, gick från 8 till halv 6 idag, mmm!
-S

To know?

Blir inte ni galna av att inte veta? Jag är i en sådan situation där jag vill veta och det nu! Just nu går jag bara omkring och oroar mig, men om jag skulle veta skulle jag kanske slippa oroa mig, hatar denna tiden emellan då man inte vet. Varför ska jag alltid vara så korkad och ansvarslös? Jag vill ha svar nu, nu, nu, nu! Men måste vänta säkert minst en vecka till innan jag kan få svar.. wiiie!

Fear is the only enemy
-S

Is she dead?

Nej, jag är inte död har bara haft mycket att göra idag. Vid 12 åkte jag och farsan in till stan för att fixa det sista i lägenheten plus att visa den för min kusin och hennes familj (det är hon som ska bo där nu när jag flyttar). Sen kom mina kära vän T dit och så drog vi på bio. Harry Potter och dödsrelikerna del 1. Kändes att det var på tiden att man såg den, haha! Den var bra tyckte jag, höll sig till boken bra!

-S


Good night!

Ville bara säga god natt och sov så gott alla söta å fula!
Over and out
-S


Movie...

Nu ska jag dra ut till tvrummet å se om morsan å farsan har lust att kolla nån film annars får jag väl ladda ner en film å kolla på helt själv, tur jag har mina chips i alla fall. haha :) Ha en go kväll

-S

Am I the only one?

Jag har kommit på att jag är en sån person som verkligen inte kan sitta hemma en enda kväll utan att få halft panik. Jag vill alltid vara där jag har mycket folk omkring mig och det ska vara livat. Sitter jag hemma en lördagskväll som nu får jag panik och undrar vad det är jag missar med alla mina kompisar eftersom att jag inte är där. Jag borde sluta oroa mig för vad jag missar hela tiden, men det kan inte hjälpas. Varenda gång jag sitter hemma kommer de tankarna tillbaka trots att jag inte borde tänka så. Am I the only one who thinks like this?

-S

Home sweet home?

Jaha okey, då var man hemma igen efter en halft lyckad kväll igår. Haha! Nedå, det var lite småmysigt att missa bussar, gå på fel bussar osv. Gött folk att umgås med i alla fall i början av kvällen, sen märker man att det inte är så kul att sitta nykter medan alla andra är fulla. Haha! Så kan det gå ibland. Nu var man i alla fall hemma igen, inte världskul kanske eftersom att jag nu kommer sitta fast här hela kvällen. Idag har jag hjälpt till att flytta saker från min lägenhet till den lägenheten vi ska flytta till i slutet av januari. Längtar till tusen, ska bli så skönt att få bo inne i stan igen!

Fear is the only enemy
-S

Changed...

Japp, kvällen är ändrad. Blir till att snart dra till E å sen därifrån åka till några andra kompisar i stan. Tack kära mor å far som ville köra mig! Ska bli grymt skönt att flytta till stan om en månad, slipper jag tänka på sånt här! mmm!
Puss på er

-S

Boring...

Gud vilken tråkig kväll som väntar. Det ser man speciellt nu när det finns två saker som jag skulle kunnat göra i stället för att sitta här hemma, två olika roliga alternativ. Men sitter man fast ute på landet så gör man. Hoppas inte att ni har lika skitig kväll som jag iaf.

Peace
-S

Politik?

Politik? Vad tusan är det? Varför sitter jag och skriver om det?
Politik hit å politik dit, partier hit å partier dit. Det partiet är bra, nej det är det inte alls för detta partiet står för detta och det är bättre, nej för detta partiet står för ännu viktigare saker, blablablablabla... Om jag ska vara ärlig så bryr jag mig inte ett skit om politik, det är tråkigt, du fattar ingenting och alla börjar bara bråka så fort man pratar om det eftersom att alla tycker olika. Just nu sitter jag och skriver fakta om två olika partier, lite tragiskt är det att jag inte ens förstår vad jag skriver och jag får huvudvärk av det. Usch vilken dålig medmänniska jag är men jag bryr mig faktiskt ärligt talat inte ett dyft om politiken!
Så, nu fick jag klaga av mig lite lets continue with the study....

-S

Awake

Farsan väckte mig klockan tio idag för att jag skulle göra mig i ordning för att dra iväg och åka pulka med alla mina gamla vänner. Synd bara att när man går upp märker man att man inte kan prata för att man har så ont i halsen plus att jag inte ens hade några termobyxor hemma. Därför blir denna dagen tillängnad lite plugg eftersom att jag ligger efter i otroligt många ämnen i skolan. Wish me good luck med pluggandet!

Fear is the only enemy
-S

Home again!

Japp, då var man hemma på landet igen efter en go dag inne i stan med E. Blev först att dra till donken och sedan vidare till de mest störda killarna i stan för att fixa en grej och sen sitta å glo på en film varken jag eller E förstod. De slog ner folk, det var vad jag fattade av filmen i alla fall, haha! Sen drog vi till donken igen (ja, vi hänger jämt där och nej vi är faktiskt inte feta...än). Sen vidare till maxi för att köpa godis å sen dra hem till E å bara chilla en stund. Nu får vi se vad som händer, blir väll till å ladda ner en till film och somna till den som jag alltid brukar göra.
Over and out!

Fear is your only enemy
-S

To the city!

Nu ska jag snart åka till min underbara vän och brorsa Emmy i stan! Ni får ha en underbar dag så ses vi ikväll!

-S

What to do?

Ja ni.. Vad ska man göra en sån skiten kväll som denna? Själv tänkte jag mig att jag skulle krypa ner under täcket i min stora varma säng och kolla på "The Runaways". En riktigt bra film om ni frågar mig. Men å andra sidan, jag är en tjej som är uppväxt med gammal go rock som vissa jag känner bara tycker är en massa dålig smörja, haha! Anyways, jag rekomenderar den om ni gillar samma musik som jag och om ni gillar skådespelerskan Kristen Stewart!

Fear is the only enemy
-S

Friends?

Jaaaa, ibland funderar man på vad man har för kompisar egentligen. Man ber om en liten tjänst och då ska de ha mer betalt för det, underbara kompisar man har mmmmm! Haha, herregud vad umgås man med för folk egentligen?

Peace
-S


visste ni?

Visste ni att vad man än gör så gör man fel? Så är det i alla fall alltid för mig, försöker jag vara snäll blir det fel, försöker jag vara duktig blir det fel, försöker jag vara en bra vän blir det fel. Jag börjar nu acceptera att jag är gjord för att misslyckas, gjord för att det ska gå fel för mig. Jag förstår det nu och förlåt till alla som jag har försökt vara en bra kompis för, varit snäll för å hela den skiten, förlåt mig för det. Från och med nu ska jag sluta försöka så får ni helt enkelt ta mig för den jag är, ett stort fett misslyckande!
Over and out!

Fear is the only enemy
-S

Kissigt värre

Ligger just nu i sängen, har precis vaknat och är något oerhört kissinödig!
Ska snart upp och äta frukost å lalala, sen väntas en dag med ingenting. Ikväll kanske min kära vän Hanna kommer, lets hope!

Fear is the only enemy
-S

Who cares?

Jag har nu startat en ny blogg där jag tänker skriva av mig all skit som händer i min vardag. Jag har inte ett lätt liv och har haft en tuff uppväxt plus att jag precis har kommit ut med en stor hemlighet i familjen. Visst, ingen kommer någonsin att läsa denna bloggen men jag behöver ett ställe att skriva av mig på.
I den här bloggen tänker jag skriva om allt möjligt som jag kommer att tänka på, både roliga och tråkiga saker och om det inte passar dig så föreslår jag att du klickar dig vidare utan att lämna någon stinkande kommentar. Jag kommer troligtvis att fixa designen någon dag om jag orkar, får se hur jag känner för det.

Men kom ihåg,
Fear is the only enemy!
-S


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0