Wooooork!

Jaha.. Om två timmar börjar min jobbhelg, ser inte direkt fram emot det men aja.. Får tänka på att helgen snart är över (även om den precis började) och att jag kommer få mycket pengar sen! Bara te å käämpa!
-S

Torsdagskväll... Nej, torsdagsmys!

Idag har jag tillbringat dagen med en av mina kära J vänner. Har varit hemma hos henne och spelat wii, kollat på film och ätit hela dagen! Först när jag kom dit käkade vi våfflor, sen gick vi och köpte chips, fiskgratäng och morötter. Så käkade vi morötter, chips och dipp och sedan slängde vi i oss fiskgratängen för att sedan gå på chipsen igen! Mums att ösa i sig en massa mat och onyttigheter! Tack för dagen J, supermys!!!

-S


Kronjuvelerna

Min lediga dag har spenderats med bästa kusinerna! Först åt vi lunch på jensens och drog sedan till almenäs och solade och badade! Första gången i år som jag badar faktiskt. Nu har jag precis kommit hem från bion med. Vi kollade på Kronjuvelerna! Den var riktigt bra faktiskt, trots att man inte kunde ta Björn så seriöst. Rekomenderar den filmen starkt! Väldigt annorlunda och har sin egen charm!

-S


In flames - Sound of a playground fading


-S

AWIIE!

Nu äntligen (lite mer än ett halvår senare) har jag fått min tv-bänk! Wiie.. Nu kommer kvällen gå åt till att sortera hur mina dvd-skivor ska stå :) Enligt genre, utseende m.m! Love it! Kommer bli så superfint!
-S

Norway!

Mina tankar har hela helgen gått till de drabbade i vårt grannland Norge! Helt ofattbart och en stor tragedi! <3
-S

Not the same bar as your brother...

Man ska inte gå till samma krog som sin bror lärde jag mig igår. Kunde inte riktigt slappna av på dansgolvet när han hela tiden kollade överbeskyddande på mig. Riktigt jobbigt, haha! Sen har jag lärt mig att man troligtvis inte bör börja snacka med sin tatuerare med tanke på att han senare började stöta på mig och vad kan han vara, runt 40? Och dit ska man gå tillbaka i höst och tatuera sig.. Känns lite småskumt! Men förutom allt detta störda så var det en riktigt rolig kväll igår! :) Behövde verkligen komma ut kände jag, jobbar ju bara hela tiden så det var riktigt skönt att vara ledig och göra något "tonårsaktigt!"
-S

Bregott, inte så gott!

Morsan och farsan har bestämt sig för att byta smör här hemma. Och det tydligen för att det är så mycket skit i vanligt smör, en massa kemikaler eller nått sånt som inte alls är bra. Därför blev det just bregott, eftersom att det var det mest naturliga smöret utan en massa ämnen i. Det enda är bara att bregott är så sjukt äckligt. Blir så lessen, för det första är det stenhårt så att det inte går att smöra med å sen när man väl har kämpat med att få på allt på mackan så är det inte gott sen. Usch! Dumma bregott som är så naturligt!

-S


Eric Saade elr?

Jag är känd som rocktjejen och har alltid varit rocktjejen. Vill du lyssna på nån rocklåt frågar du alltid mig eller vet du inte vilket band som spelar en viss låt frågar du alltid mig för jag vet. Jag lyssnar på rock och nästan enbart rock. It's who I am och det kan ingen ta ifrån mig. MEN! Idag upptäckte jag till min fasa att jag gillar Eric Saade(?) WTF lixom! Eric Saade av alla personer och alla musikgenrer? Men jag kan bara inte hjälpa att sjunga med och digga till låten Popular!

-S


Sunny!

Idag är man ledig och det är otroligt fint väder ute.. Försöker få med mig någon som vill åka å bada å sola men alla tycks dissa mig idag :P Nåja.. sola på balkongen med musik i öronen är inte helt fel heller!
-S

Harry Potter and the deathly hallows part2

Var och såg den allra sista filmen av Harry Potter på bio nu. Det är helt sjukt att det är slut nu. I 10 år höll de på och spelade in dessa filmer. Jag tror jag var 7 år när första filmen kom ut och jag var 6 år när vi började läsa böckerna. Jag har vuxit upp med Harry Potter och nu är det helt plötsligt slut. Men det var helt klart ett värdigt slut av filmerna. Följde boken bra och var jävligt grym gjord. Action från början till slut!

-S


Lovely day

Haft en supermysig dag/kväll uppe hos storasyster och hennes familj. Det finns inget stopp i småpojkarna, haha! Lekleklek hela tiden, hoppa studsmatta, leka i sandlådan, gunga, springa runt och vara galen, tjuva jordgubbar och nummerkubb! Min lediga dag blev inte så jätte ledig trots allt, hihi! ;) I morron blir det att dra och kolla sista Harry Potter filmen. Ska bli riktigt kul, men också ganska sorgligt att det är slut nu. Har vuxit upp med Harry Potter filmerna och böckerna. Tror första filmen kom ut när jag var 7 år! Menmen, allt måste nå sitt slut nån gång!
-S

Hard work!

Ojojoj.. Har varit vaken sen 20 över 5 idag, trött som en sengångare nu. Bara till å bita ihop, slutar klockan 3 och sen är det heeeeeelg!!!! :)
-S

Sk8er boi - Avrile Lavigne


-S

Beastly

Kollade precis på en superfin film, Beastly! Den är typ som en otecknad skönheten och odjuret och det var min favoritfilm när jag var liten. Visst var den en typisk tonårsromans film, men den var så fin på sitt eget sett. Love is never ugly!

-S


Well

Well well.. Nu är snart min andra vecka gjord på sommarjobbet, bara 5 veckor kvar sen då. Sen efter det börjar skolan! Mycket till sommarlov har jag haft (eller inte), men pengar är gött å få! :) Har fan inte mycke å säga så detta får duga tills jag kommer på nått vettigt.
-S

Jaha..

Fick shoppat en hel del igår, man måste bara älska rea! Haha! Idag är det jobb mellan 15.30-20.00, gött med ett kort pass måste jag säga! Finns inget mer å säga..
-S

Done!

Nu har jag jobbat min första helg. Var helt slut igår när jag slutade. Långa pass och mycket att göra hela tiden. Tack och lov jobbade jag med T denna helgen, det som gjorde att jag klarade mig igenom den nästan! Hihi! Idag vaknade jag helt utsövd vid 10 tiden och snart ska jag och T gå ner på stan och se om vi kan hitta nått! :)
-S

The hangover part 2

Har inte skrivit på ett tag. Men i lördags var jag och en av mina J kompisar på bio. Vi såg Baksmällan del 2 och fyfan vad vi skrattade! Haha! Fan vad jag älskar baksmällan. Skitrolig var den och ett måste att se!!!
Idag var det för övrigt min första arbetsdag på sommarvikariatet, så sommarlovet är officiellt över för min del. Dagen gick faktiskt jävligt fort och rätt gött är det att ha kommit igång med arbetet nu.

Kärlek till dessa tre otroligt roliga killar xD

-S


RRRRRRRRrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Hej. Jag har så mycket att berätta....................... Nu kan alla nå R på fb och mailen, han har dock ingen mobil. Så jävla intressant.
-S

RSS 2.0