No more!

Igår kväll bestämde jag mig och tog min allra sista snus ever (hoppas jag). Det var den sista kvar i dosan och nu tänker jag inte köpa någon ny. Så idag har jag haft riktiga abstinensbesvär. Svettats, varit yr, haft ont i huvvet, darrat.. Kommer väl vara såhär ett tag nu och trots att jag känner för att bara springa ner och köpa snus så tänker jag inte göra det. Fight the power!
-S

Sunrise Avenue - Stormy end


-S

Smiley Face

Kollade precis en sjuuuk film, Smiley Face! Handlar om en pundare och man får följa henne under en dag då hon är riktigt hög. Jag blev nästan hög av att kolla filmen, haha! Så var Adam Brody med, vilket är ett plus!

-S


Dubble hangover!

Två dagar av supande ger dig en dubbelbaksmälla! Har haft en asbra helg och jag har världens bästa kompisar måste jag säga! Helgen var definitivt värd baksmällan jag har idag! :)
Bild från gårdagen

-S

First week

Nu har första veckan gått i skolan och jag har beställt min studentmössa :D AAAH! Snart tar jag fanimej studenten.. Oj, vad läskigt :o
-S

First day

First day of school today... Jag fattade ju inte att det var några lektioner första dagen så jag hade inte tagit med mig ett skit till skolan. Smart jag är! Nu är första skoldagen över i alla fall och jag måste säga att jag saknar att jobba, mööö roligare än skolan och jag har bara gått en dag än så länge! Wiie! Men det blir nog bra ska vi alla se.. Studenten nästa år med, längtar som fan!!! Blir studentmösseprovning på fredag med, underbart kul!
-S

Sunrise avenue - Damn silence

Nya favoriterna - Sunrise avenue!

1 day left

Nu är det bara en dag kvar på mitt sommarvikariat. Jobbar 7.30-13.45 i morgon sen är det slut jobbat! Men tro inte att allt är frid å fröjd å ledighet, nejnej! För på måndag börjar skolan igen. Sista året på gymnasiet! Shiiit! ;)
-S

Apornas Planet (R)evolution

Igår var jag och J i Göteborg och kollade runt lite i affärer. Sen på kvällen gick vi på bio, kollade Apornas Planet och jag måste säga...... Vilken jävla värdelös film! Just under tiden när man tittade på den tyckte man att den var rätt bra men sen när man funderade efter man sett filmen, vad handlade den om egentligen? Typ ingenting! Det blev ingen bra upplösning i slutet och vem vill egentligen sitta och titta på en massa smarta apor som kan teckenspråk? Nej, den här filmen var verkligen ingenting för mig!

-S


Funny or Die - Ben McKenzie

HAHA! Man kan inte annat än att älska Ben McKenzie!!! ;) <3

-S

Woow!

Längesen jag skrev hahahahaha! inte kul men aja.. hejdå!
-S

Junebug

Laddade ner filmen Junebug igår eftersom att Ben McKenzie är med i den filmen, hihi! Den var rätt tragekomisk och jag fattade inte riktigt meingen med filmen. Men jag gillade den av nån anledning. Den var väldigt annorlunda och jag hade nog inte sett den om inte Ben var med ;)

-S


.

WHAT EVER!

Skid Row - 18 and life


-S

Stake Land

En kollega tipsade mig om filmen Stake Land här om dagen. Hade inte hört talas om den innan men bestämde mig då för att ladda ner den. Handlar om att hela världen har fått ett "virus" och blivit vampyrer, inte många överlevande kvar. Man får följa hur en kille och en äldre man (vampyrdödare) klarar sig igenom världen med nästan bara vampyrer kvar. Den var bra, men fattade inte riktigt slutet. Helt klart sevärd!

-S


Last day...

Haft två underbart goa dagar. Älskar att vara ledig, haha! Spenderat dom med goa vänner och wii ;) I morgon återgår jag till allvaret på jobbet. Men ikväll ska jag njuta av det sista och kolla Sons of Anarchy!
-S

RSS 2.0