In love with T-Bag!

Ja, jag erkänner... Jag älskar T-Bag från Prison Break!!! Seriöst den grymmaste och roligaste karaktären i hela serien! You just gotta love that yummy psykopath!

-S

Finally...

Nu har jag varit förkyld och gått på nässpray i snart över tre månader! Kände att det var dags att ringa läkaren eftersom att det bara blir värre så i morgon ska jag äntligen gå och kolla upp den här skiten!
-S

Restless...

Så otroligt rastlös! Inte ens Prison Break kan lugna ner rastlösheten helt och då är jag verkligen rastlös.. Känner för att göra något kreativt, men orkar inte starta igång the sims (ja, jag är så cool att jag fortfarande spelar det).. Kanske ska sätta mig ner och måla lite?
-S

Valentine's day...

Allahjärtansdag... är det ett ord eller flera ord? Hur som helst har jag aldrig firat denna högtiden och tycker mest bara att den finns till för att man ska köpa en massa fjant till den man tycker om. Måste man ha en speciell dag då man visar hur mycket man tycker om någon? Borde man inte tycka om en lika mycket varje dag på året? Hmm.. En konstig "högtid" att fira tycker jag :) Men ändå.. glad alla hjärtans dag / allahjärtansdag!


-S

Life is a mystery...

Är det inte ganska skrämmande hur fort livet går vidare? Du är ledsen för någonting och sedan en månad senare har du gått vidare och blickar frammåt.. Du har det jobbigt i några månader men ett år senare mår du hur bra som helst! Livet har en tendens till att fortsätta frammåt hela tiden och för ens egen skull tycker jag att man ska fortsätta frammåt tillsammans med livet istället för att vägra släppa de saker som har hänt!
-S

RSS 2.0