Underbar gårdag!

Igår drog jag in till gbg med mina underbara vänner J, J, J & S! Vi gick på Liseberg hela dagen. Kunde inte ha valt en bättre dag än igår. Solen sken och det var stekande varmt hela dagen och inga långa köer någonstans. Underbart, vi behövde inte stressa oss igenom och stå i 50 minuters köer. Åkte nya atmosfear också, asså fyfan vad go den är! Älskar den!

Jag var lite blöt efter flumeride ;)

Jag, J och våran nya kompis :)

 

-S


Movie marathon!

I helgen har jag varit hemma hos min J och vi har spenderat den genom att kolla på film! En jävla massa film har vi kollat på. Först kollade vi på den nya filmen Priest!

Skitbra om ni frågar mig, älskar vampyrfilmer och denna var faktiskt riktigt grym! Ett plus är ju att Cam Gigandet är med i den och han spelar en snäll karaktär för en gångs skull! Haha! Ett måste att se säger jag bara;)

Efter att vi hade sett Priest kollade vi på Battle Los Angeles

Till en början var jag livrädd för jag visste inte hur de mysko varelserna skulle se ut, men när man väl fick se dom var den mest bara spännande. En riktigt grym "jordens undergång" film. Där har vi ännu ett plus att Michelle Rodriguez (Anna Lucia i Lost, även med i avatar) var med.

Efter att vi sett den filmen kollade vi på No strings attached med Ashton Kutcher (NOMNOM)

En vanlig romantisk komedi med ett vanligt slut för en romantisk komedi. Men den var riktigt kul och Ashton Kutcher är ju så sjukt sexig så där hade vi ännu ett plus;)

Idag såg vi filmen The Social Network, filmen som handlar om facebook.

Den var intressant och jag är facinerad(stavning?) över hur något kan bli så jävla stort.

Utöver dessa filmer har vi sett Red Riding Hood, Easy A, Van Helsing och O.C vilka jag redan har sett innan :)

Mycket filmtittande denna helgen måste jag säga, haha! :)

-S


Midsommar!

Midsommar idag då! Grymma jag hade inte en aning om detta fören för några dagar sen.. Har inte världens koll på saker å ting! Midsommarn ska iaf firas hemma hos J tillsammans med J & J ;) cp! Kommer nog bli kul trots att jag ser för jävlig ut fortfarande.. Inte lika för jävlig men ändå för jävlig. Ha en glad midsommar alla!


-S

My other brother?

Antingen har jag en till bror som mina föräldrar aldrig berättat för mig eller så har min bror en dubbelgångare.. Sjukt läskigt hur lika min bror och Charlie Hunnam (Jax i Sons Of Anarchy) är varandra!

-S


It's over

Jepp, det är över.. Jag har precis sett klart alla O.C avsnitt! Jag grät i slutet som fan, typiskt mig :) haha! Ska köpa hela boxen tänkte jag.. Rea på cdon.com awsome!!!!


-S

I have a life....

Så sjukt trött på att se ut som en jävla idiot efter vattkopporna! Det enda jag gör är att gömma mig inne i lägenheten hela dagarna. Tack och lov att jag har O.C, men har snart sett klart fjärde säsongen.. Vad ska jag göra då? Hmm.. Kolla om alla avsnitt igen kanske?
-S

Hej.

Hey yo. Inget vettigt att skriva, ska fortsätta kolla O.C nu!<3
-S

The O.C

Håller just nu på att kolla igenom den superkända serien O.C! Belive it or not men jag har faktiskt aldrig sett o.c förut och jag är världens serienörd! Började kolla i Torsdags och är helt inne i serien just nu.. Fyfan vad bra den är, älskar den verkligen! Nu fattar jag varför alla tjatar om hur bra o.c är ;) haha! Har kommit till mitten av andra säsongen, snacka om liv man har när man sitter fast inne i lägenheten hela dagarna ;)

-S


Things My Father Said

Black Stone Cherry - Thing My Father Said <3

-S

I just wanna cry

Usch, jag vill bara gråta just nu! Fick som sagt vattkoppor förra torsdagen. Sämsta timingen någonsin! Det enda jag planerat denna sommare pga jobb var att åka till Olofsbo med mina vänner. Vi skulle åkt i måndags men jag kunde självklart inte hänga med pga de här äckliga bölderna över hela min kropp. Så alla de andra åkte ner, de har verkligen skitkul där nere och jag tänker inte ljuga. Är så jävla avundsjuk och ledsen. Självklart glad att de har kul men kan inte hjälpa att varje gång jag läser nått på facebook om vad de gör eller får sms av dom att jag nästan börjar gråta. Fyfan för den här hemska sjukdomen!
-S

Vattkoppor.......

Jag 18 år gammal har fått vattkoppor! Och det är inte kul.. Fyfan, det kommer nya hela tiden över hela kroppen och det kliar som fan! Kan inte ligga ner för det kliar sönder och detta är bara början. Kommer bli mycket värre i morron och jag längtar som en jävel.....
-S

Good Bye Matte B!

NU har jag äntligen klarat Matte B helvetet! Känns så jävla skönt! :D Trodde aldrig att jag skulle klara det, trodde jag skulle få söka prövogrej i trean för att få ett G men nu behövs inte det. Har klarat precis alla avsnitt, fyfaaaaan vad glad jag är :D Hejdå Matte B och kanske hejdå matte för alltid :D

-S

Money or Vacation?

Haft de skummaste drömmarna i natt :s Vaknade först vid 9 men somnade om och försökte gå upp vid 10 men gick inte så bra, gick upp vid 11 :) haha! Klockan 14.15 är det jobb igen. Är egentligen bara sugen på att vara ledig och ligga och steka någonstans nu de sista två dagarna innan skolan börjar igen, men pengar tackar man ju inte nej till heller.
-S

Fuuuuuuuu

Jag har två och en halv timma på mig till å göra mig ickebakis för sen börjar jag jobba. Som det ser ut nu kommer jag nog inte lyckas, ser allt suddigt och gungar tungt i huvudet. Lyckat! Ska aldrig mer gå ut dagen innan jag ska jobba ;)
-S

Olle Hedberg - Wonderful

Solen skiner och det är underbart varmt ute. Det är en sån där dag då man bara ska dunka musik i datorn och ligga och steka på balkongen. Just nu är detta en av låtarna som jag dunkar om och om igen, skitbra!

-S

One Piece

Idag gick jag ännu ett steg vidare från min one piece.. Jag köpte en ny! Eller ja, mamma ska egentligen köpa den till mig eftersom att hon dödade min andra, så nu är hon skyldig mig pengar! :) Å måste bara säga att jag älskar min nya, så söt och mysig!

-S


RSS 2.0