Abduction...

Nu har jag äntligen kollat på Abduction som jag har velat se enda sen den kom ut! Och jag måste bara säga shitt vad bra den var!!! Satt med hjärtat i halsgropen hela tiden, action från början till slut! Grymt fucking bra, men lite kort dock.. Borde vart lite längre tycker jag!

-S


Christmas is here...

Idag var jag ledig och har då spenderat dagen med en massa julsaker. Först blev det att gå ner till stan för att köpa den sista julklappen och luncha med mor. När vi kom hem blev det till att göra knäck och chokladkola till julafton. En jävla gott blev det. Har sån mysig julstämning nu och längtar verkligen till julafton, det ska bli så himla kul i år! :)


-S

Baking and giutarhero...

Tjolahopp!
Igår var jag i Viskafors med mina vänner hemma hos J och bakade julgodis, bastade och spelade giutarhero! Det var fullt ös med bakning i nästan 3 timmar, supermysigt var det och mjölig blev man! Vi bakade pepparkakor, rispuffchokladsaker, chokladkola och något annat med mandelmassa och grejer. Efter allt bak blev det matlagning och en sönderbränd kastrull! Därefter blev det bastu och sedan spelade vi giutarhero enda till typ 3 på natten. Hade verkligen en jätterolig dag igår. Tack för att ni finns brudar!
-S

mhmm...

What is up bitcheeees? Vet inte varför jag skrev så, otroligt fjortis men orkar inte bry mig. Kände helt enkelt för det. Idag var första dagen i skolan på 3 veckor, shitt vad trött man blir fort. Inte van vid så mycket ljud och grejer runt om mig som det är i skolan. I morgon är det prov i religion som gäller också, får säga till läraren hur det ligger till och försöka göra mitt bästa helt enkelt. Så håll tummarna på att jag klarar det.
-S

Back on track...

Igår var jag i stan med mor min och handlade julklappar, det är så skönt att kunna göra sånna här grejer nu. Får ju inte gå till skolan riktigt än eftersom att jag måste ta det lugnt, men jag har iaf ett liv jämfört med vad jag hade på sjukhuset. Idag ska vi åka och kolla på när min systerson går i luciatåg och i morgon bitti är det den andra systersonens tur! Älskar mina små terrorister! :)
-S

Lovely shower...

Gud vad skönt det var att duscha i sin egen dusch! Gjorde hårinpackning och rakade mina regnskogsben, fick bli två omgångar med rakhyveln på vadera ben, snacka om att de var håriga då! Haha! Känner mig nästan som ny igen! Senare idag ska vi åka upp till syster och hennes familj och äta, kommer bli supermysigt!
-S

Home again...

Nu var det ett jävla tag sen jag skrev här i bloggen, men jag har också en mycket rimlig förklaring till varför. De senaste två och en halv veckorna har jag nämligen legat inne på sjukhus. Min vänstra lunga fick en punktering (pneumothorax) vilket tog väldigt lång tid att läka för mig. Jag höll på att bli galen där inne på sjukhuset och kände mig lite lätt deprimerad av att bara ligga i en sjukhus säng hela dagarna när jag inte ens hade ont. Men igår äntligen blev jag utskriven, så ca 19.45 satte jag min fot utanför sjukhuset för första gången på 2,5 vecka! Jag har sovit i min säng för första gången på 2,5 vecka med och fyfan vad skön den är, älskar min säng! Idag är det julpyssel som gäller med mina syskonbarn, mysigaste lördagen på riktigt riktigt länge! :)


-S


RSS 2.0