Lost rose...

Ca 3 timmar efter jag har varit inne på tatueringsstudion gick jag ut med denna underbara ros på ryggen!
Den är för dig älskade Gubrik<3

-S


A date with some ink...

I morgon har jag en dejt med en nål och några färger. Japp, det är dags för tatuering igen och denna gången blir det en ros på ryggen! Kommer säkert bli dösnyggt! Korkat att man glömmer att det gör ont att tatuera sig för då gör man det igen hela tiden ;) haha!
-S

So many tv-shows...

Ojojoj, så sjukt mycket serier som har dragit igång nu (i usa, håller deras tempo;))! Gossip Girl, The Vampire Diaries, Sons of Anarchy, How I Met Your Mother och Two And A Half Men! Så underbart att de har börjat igen, det är nästan så man inte hinner med allt :) Haha!
-S

Curses while driving...

Har kommit på att jag svär mycket när jag kör bil. Eller i alla fall när saker och ting inte går som jag vill. Alltid om jag misslyckats; faaan! eller Faaaaan då! Min lärare sa faktiskt till mig idag att jag inte borde tänka så negativt när jag misslyckas! Jag får helt enkelt börja förbättra mitt språk.. om det går! :) Annars gick det rätt så bra på körlektionen idag om någon bryr sig :)
-S

Hey, I'm a turtle...

I like turtles because they're so chill. They don't hurt anyone. They're just like, "Hey man, I want to swim, and maybe eat some lettuce. But I'm gonna take my time getting there, I'm not in a rush. Because I'm a turtle."

Sköldpaddor måste nog vara något av de sötaste djuren som finns :)

-S


Finally started...

Nu har jag äntligen kommit igång med teorin och gått på min första lektion. Det var rätt långtråkigt med tanke på att jag redan kunde mer än hälften av vad han pratade om. Men fick även lära mig lite nya grejer! Känns skönt att ha kommit igång och i morgon är det körlektion som gäller. Hela tiden ett steg närmare körkortet!
-S

Today it's going to happen...

Idag jävlar ska jag gå på körskoleteori-lektion! Har alltid haft annat att göra de andra måndagarna och förra gången råkade jag somna och hann inte dit innan lektionen hade börjat, så idag ska jag fanimej ta mig ner några trappor och gå på den jävla teorin! Lika bra att börja någon gång, känns dock inte superlockande att sitta två timmar och lyssna på en massa teori. Är inte världens mest teoretiska person, gillar hellre att göra praktiska saker! Men vill jag ha mitt körkort är det bara att dra dit!!
-S

I have a crush!

Jag har en såndär riktigt stor crush på någon för tillfället. Ni vet när man typ inte kan sluta tänka på personen och det pirrar som om tusen fjärillar flyger omkring i magen när man ser han. När man kollar hand facebook all the time och gör allt för att vara på samma ställe som han är. Har en riktigt fet crush kan man säga!!!
-S

Handball...

U fredags var jag och kollade på min bror när han spelade handboll och kom att tänka på hur mycket jag saknar att spela handboll. Det är ju hur kul som helst! Saknar det asmycket nu, idag blir det till å dra och kolla på när BHK spelar. Kan man inte spela själv så är det superkul att kolla! :)
-S

Humor at work...

Hårt arbetande kvinna är jag idag... Typ! Jobb från 7.30-14.30! Dagens mål med arbetet; jävlas med T! Går bra än så länge! Haha, ikväll blir det mys hemma hos henne.. Får se om hon lämnar mig själv framför tvn som vanligt medan hon lagar "fisk" i köket.. Bäst humor har jag! Lalalala!
-S

Up and down...

Upp och ner, ner och upp! Just så är mitt liv för tillfället, en oändlig berg å dal bana där jag just nu är påväg upp! Idag är en må-bra dag.
-S

FML

Hatar den här jävla känslan jag alltid ska få vid denna tidpunkten på året! Så jävla arg just nu för att ingen fattar, så arg att jag nästan börjar gråta! NEED TO GET AWAY FROM HERE!!!!!!!
-S

Tired

Önska att jag hade råd med en utlandsresa just nu och att någon ville följa med mig.. Hade vart så skönt att åka till ett varmt land för en vecka och bara ta det lugnt, känner hur höstdeprissionen börjar smyga sig på mig.....
-S

Batman begins

Kollade precis på Batman begins med morsan och farsan. Trots att jag älskar sånna här filmer hade jag faktiskt inte sett den än och måste säga att den var grymt bra! Action från början till slut, det gillas! Skadar inte att han är snygg heller!

-S


Effective sunday...

Idag måste jag säga att jag har varit mycket effektiv! Jag har städat mitt rum, rensat min gaderob och gjort klart halva engelska arbetet! Och klockan är bara 20 över 2!! Resterande av dagen ska jag göra kalrt engelskan och övngingsköra lite granna! Effektiv söndag! Nu råkade jag göra texten megastor :o

-S

I partied to hard!

Råkade festa lite för hårt igår. Så hårt att det slutade med att mina vänner fick dra ut mig från krogen å köra hem mig. Och sedan meddela för min sovande mor att jag inte mådde så bra. Usch vad jag skäms, men jaja.. Gjort är gjort och kan säga att det nog är bra att jag tar några vita helger nu ;)
-S

I don't need a sober day just yet

Idag blir det utgång igen! Sista gången denna månaden tyvärr! Har egentligen inte råd att gå ut idag, men vadfan, orka bry sig! :D Sen ska jag köra två vita helger (vilket inte skadar allt för mycket)! Så ikväll kör vi gärnet!
-S

Get away from here...

Tankarna far fram och tillbaka hela tiden. Blir så sjukligt trött på allt.. Skulle behöva åka iväg och vara borta i typ en månad, åka någonstans där ingen annan vet vart jag är och bara vila upp mig. Det är precis vad jag skulle behöva nu. Vet inte hur många gånger jag har funderat på att bara sticka för ett litet tag...
-S

Cutcutcut...

Nu är det fan klippt... Håret asså! :) Jävlar vad skönt att äntligen fått klippa sig! Och jag ser inte ut som mig själv längre heller. Jag ser ut som en liten japan eller en manga! Hellugg har tydligen tendensen till att få mina ögon att peka lite uppåt! ;)
-S

Stormy end...

Please bring me another tequila,
I don't need a sober day just yet.
I don't wanna try to get up,
there's a dark cloud over my head.

I don't need another umbrella,
I'm already wet from head to toe.
There's no need to wear a sweater,
I'm way too deep in the cold.

Hey little fighter,
soon it will be brighter,
we're over the stormy end.
I'll find another one to make it better,
some day in the ruins we made.

You don't need a guide to help you,
I know you'll be fine when the winds calm down.
I'll be brave but being without you,
I'll have a storm in my heart.

Hey little fighter,
soon it will be brighter,
we're over the stormy end.
I'll find another one to make it better,
some day in the ruins we made.
Hey little baby,
my heart will be aching with scars from the stormy end.
I might recover as someone else's lover
and stay away from the rain.

It's all done,
the sky's getting clear.
So break away from the storm my love,
we can't take it back anymore,
we can't make it right anymore, oh no.

Hey little fighter,
soon it will be brighter,
we're over the stormy end.
I'll find another one to make it better,
some day in the ruins we made.
Hey little baby,
my heart will be aching with scars from the stormy end.
I might recover as someone else's lover
and stay away, and stay away from the rain.

I survived!

Oron var helt i onödan!! Det gick jättebra och jag har världens snällaste körskolelärare! Vill bara köra mer, men nu måste jag göra läxorna hon har gett mig och boka en ny körtid! ;)
-S

I'm going to die...

Jepp.. Idag ska jag köra min allra första körlektion och jepp, jag kommer dö! Är så jävla pissigt, sjukt nervös så det finns inte! Tänk om min lärare är världens bitch, eller tänk om jag krockar å så regnar det ute med vilket gör allt så otroligt mycket jobbigare! Bye bye cruel world!


-S

Gubrik Kjell - the love of my life ♥

Idag är det 10 år sen terroratentatet i New York. Men jag måste säga att det inte har lika stor betydelse för mig längre med tanke på att min älskade häst avlivades för exakt 3 år sen idag! Den värsta dagen i mitt liv, när jag stod i stallet och kramade han för sista gången, körde fingrarna genom hans man för sista gången, borrade in mitt huvud i manen och drog i mig hans lukt för sista gången. Går inte att förklara med ord hur jag känner! Jag älskar dig Gubrik, always and forever!


-S

Party all night long...

Hade en helgrym kväll med brudarna igår! Var nog fan den roligaste utgången någonsin! Först hade vi fint barnkalas för J och sedan drog vi ut! Vill inte veta hur mycket pengar jag har kvar på kontot nu, bjöd på en massa shottar! Efter två när klubben stängde blev att dra på efterfest till klockan sex i morse. Sen hem och sova bort hela dagen! Vi vaknade vid ett och gick och käkade kebab! Underbar kväll/natt/morgon måste jag säga, tack för att ni finns brudar!<3
-S

Happy Birthday!

Idag fyller en av mina allra bästa vänner 18 år! Min lilla bby är inte liten längre, hon får nu umgås med oss stora vuxna människor! Och eftersom att hon fyller vuxen var jag tvungen att göra en liten grej till henne! :) Jag vet ju hur mycket hon älskar Eric Saade (inte ett dugg... det är jag som älskar han) så jag gjorde en liten video med bilder på henne å Eric Saades låt Popular spelas i bakgrunden ! :) GRATTIS BBY!

-S

Rest in peace Stefan Liv ♥

Idag runt fyra tiden kraschade ett plan i Ryssland rakt ner i en sjö, det var 44 passagerar ombord varav två överlevde. På detta plan satt även hela det ryska hockeylaget Lokomotiv Yaroslavl som var påväg till en bortamatch. Och som kanske många vet spelar Stefan Liv (en av sveriges största hockeyspelare) i detta lag. Så vid 4 idag gick min största hockeyförebild bort. Finns inga ord till vad som just har hänt! Vila i frid älskade Stefan Liv♥


-S

Sons of Anarchy is back!!!

HELL YEAH!!!!! Sons of Anarchy är äntligen tillbaka! Såg första avsnittet ur säsong 4 idag och jag skriker av lycka! Sjukt jävla bra avsnitt och jag bara älskar allt! Jax familj är helt underbar! Längtar redan till nästa vecka på nya avsnittet!

-S

WTF ?

Det känns så jävla bra att vara den sista som får reda på saker ibland. Alla hade planerat till på fredag när vi ska ut i typ över en vecka och jag får reda på allt typ nu.. Då har de planerat sakerna i över en vecka, tack att man får veta!? Sånt blir jag så trött på......
-S

6 billion souls...

At this moment, there are 6 billion, 4 hundred, 71 million, 8 hundred, 18 thousand, 6 hundred, 71 people in the world. Some are running scared.. some are coming home. Some tell lies to make it through the day.. others are just now facing the truth. Some are evil men at war with good, and some are good.. struggling with evil. 6 billion people in the world, 6 billion souls -- and sometimes.. all you need is 1




-S

I'm so effective...

Oj vad mycket man kan få gjort när man ligger hemma och är sjuk.. Okej, man får inte gjort några skolsaker för lets face it, sånt är tråkigt! Men jag har städat mitt rum, bäddat rent i sängen och fixat en liten present till min älskade bby för hon fyller år på torsdag! :)
-S

Where did my voice go?

Har haft ont i halsen till och från i helgen men igår kände jag mig mycket bättre. Men så vaknade jag i natten av att jag inte kunde svälja för att det gjorde så ont och i morse när jag vaknade kunde jag inte få fram ett ljud (enbart små nästan ohörbara viskningar). Så nu ligger jag här i min säng utan röst och undrar vart den kan ha tagit vägen. Ni får hjälpa mig att leta...
-S

Sunrise avenue - The right one

Kan inte hjälpa det och kan inte förklara det, men varenda jävla gång jag lyssnar på Sunrise avenue (spelar ingen roll vilken låt) blir jag glad och varm i hela kroppen!<3

-S

Pause my life...

Idag är det jobb 15.00-20.00 som gäller! Ska bli kul att komma tillbaka till jobbet och se hur de har det och så :) I morgon är det skola, fan redan på tredje veckan! Det går läskigt fort just nu, önskar att man kunde trycka på en stop knapp för ett litet tag..
-S

Party at my appartment...

Gaah, kan inte alla bara försvinna från lägenheten nu tack!? Brorsan har förfest med sina vänner och det går högljutt till kan jag lova. Inte något som är jättepopulärt hos mig för tillfället med tanke på att jag är skittrött och bara vill lägga mig under täcket och somna till Titanic!
-S

Early morning

Jaha.. Det är lördag idag och det brukar betyda att normala tonåringar sover till typ 12, men inte jag för jag är tydligen inte normal! Jag vaknar vid 8 och är superpigg, yummie! Att jobba hela sommaren ger bieffekter vill jag lova! Jag tyckte det var så skönt igår att jag kunde sova hur länge jag ville idag å så sover jag bara till 8, blir så trött!


-S

What did you just say ?

Hör och häpna, det blir ingen utgång denna helgen! Jag och J gjorde en pakt om att vi inte skulle dra ut denna helgen, jobbigt äre.. Men plånboken och min fysiska hälsa mår bra av det! Haha! Sen blir det lite jobb på söndag kväll med, skönt med money! SEEEEEEEEEEEEE YA!
-S

RSS 2.0