Losing my religion

Oh, life is bigger
It's bigger than you
And you are not me
The lengths that I will go to
The distance in your eyes
Oh no, I've said too much
I set it up

That's me in the corner
That's me in the spotlight, I'm
Losing my religion
Trying to keep up with you
And I don't know if I can do it
Oh no, I've said too much
I haven't said enough
I thought that I heard you laughing
I thought that I heard you sing
I think I thought I saw you try

Every whisper
Of every waking hour I'm
Choosing my confessions
Trying to keep an eye on you
Like a hurt lost and blinded fool, fool
Oh no, I've said too much
I set it up
Consider this
Consider this
The hint of the century
Consider this
The slip that brought me
To my knees failed
What if all these fantasies
Come flailing around
Now I've said too much
I thought that I heard you laughing
I thought that I heard you sing
I think I thought I saw you try

But that was just a dream
That was just a dream

That's me in the corner
That's me in the spotlight, I'm
Losing my religion
Trying to keep up with you
And I don't know if I can do it
Oh no, I've said too much
I haven't said enough
I thought that I heard you laughing
I thought that I heard you sing
I think I thought I saw you try

But that was just a dream
Try, cry, why try?
That was just a dream
Just a dream, just a dream
Dream

Difficult

KRÅNGLIGT!
Varför är allt så sjukt jävla krångligt? Egentligen är det inte ett dugg krångligt, det är bara jag som gör det, det!
I feel so lost but what can I do?
-S


...

I want you!


6 days

Det är nu mindre än en vecka kvar till jag fyller 18, helt jävla fucking amazing! Nästa lördag är det utgång som gäller!! mmmmm :)

-S

Old friend

Fullspäckad dag idag. Vaknade sent - som vanligt - sen vid två kom min gamla barndomsvän E ner från strömstad. Har inte sett henne på ett och ett halft år så det var väldigt kul att träffa henne, gick ner på stan och tog en fika. Efter det åkte vi hem till min syster och henne familj och käkade grillat, så sjukt gott vare och de har fått väldigt fint i huset nu! Nu ligger jag och slappar framför gamla glee avsnitt, haha jag är sjuk när det gäller glee verkligen! Love it!

-S

The Notebook!

Jaha, då har man suttit och gråtit ögonen ur sig till denna underbara film! Den är så sjukt fin verkligen.. Jag trodde faktiskt att farsan skulle sucka åt filmen - jag har bara sett han gråta en enda gång i mitt liv - men han satt faktiskt och småsnörvlade i slutet av filmen, då är det verkligen en fin film!


-S


Friday night at home

Whoop! Planerna gick inte som tänkt idag så jag sitter ensam hemma med morsan och farsan, köpt massa godis och chips. Jag hade promt bestämt att vi skulle handla ICA Maxi idag eftersom att det är den enda affären som säljer mina chips. Det visade sig att det inte var den bästa idéen trots allt. Morsa och farsan hade aldrig varit där och blev väldigt imponerade av allt som fanns i affären, gick runt och kollade i nästan varenda avdelning. Ett tag trodde jag faktiskt att vi skulle få spendera hela kvällen inne i affären, men de blev till slut klara av kolla på allt. Fick morsan att köpa en av de finaste filmer jag vet, nämligen The Notebook! Samma författare har skrivit den boken som har skrivit, Dear John, A walk to remember och The last song och alla de filmerna är ju sjukt fina de med. Älskar dom! Så det blir att titta på The Notebook med mor och far ikväll.. Jag vet precis hur det kommer bli, morsan kommer sitta och snyfta medan farsan kommer sucka otåligt eftersom att han starkt ogillar fina romantiska filmer som inte har en enda actionscen! ;)

-S

Law Abiding Citizen

Såg precis på film med morsan. Vi kollade "Law Abiding Citizen" som jag lånat av J! Sjukt jävla grym film med en av världens sexigaste män i en av huvudrollerna, nämligen Gerard Butler! Asså gud, vilken jävla badass och sjukt grym roll han har i denna filmen, love him!


-S


Glee

Åh, vad sorglig jag känner mig nu! Har kollat klart på exakt alla Glee avnsitt så nu är jag ikapp med USA, får vänta en vecka på nästa avsnitt.. haha, sorgligt värre! Jag är faktiskt så sjukt obsessed av Glee att jag funderar på att se om exakt alla avsnitt trots att jag redan har sett dom precis!


Noah Puckerman - helt klart snyggaste!<3

(jävla blogg.se vägrar sammarbeta så att jag kan lägga upp en video!)


Feel bad

Att må dåligt psykiskt är inte alltid så kul, speciellt när det sätter sig fysiskt. Istället för att åka med bussen till min APU plats ligger jag här i sängen och känner mig lite smått illamående. Får bara hoppas att den illamående känslan försvinner under dagen.

-S

Brokeback Mountain

Jag såg igår för första gången på klassikern "Brokeback Mountain". Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag tyckte om den. Den var inte dålig, den var väldigt fin. Men lite småkonstig, varför kunde de inte bara få leva tillsammans och varför var det ett så sjukt konstigt och dåligt slut? Tycker den borde ha slutat mycket finare än vad den gjorde!


-S


True story

Jehovas vittnen kommer och knackar på dörren...
Jehovas - Har du läst bibeln eller tycker du att det är en bra bok?
Jag - Öh, nej! Jag är inte troende
Jehovas - Varför inte det?
Jag - Det är bara bullshitt alltihopa
Jehovas - Vi har stött på många som säger så, men vet du verkligen vad det handlar om? Har du haft tillgång till att lära dig mer om detta?
Jag - Jag har haft religion i skolan och jag tror inte ett skit på det
Jehovas - Okej, då kanske du inte vill att vi ska vara här längre men här får du en liten häftad bok där det står om allt som är bra i bibeln!
Jag - Okej, tack! *Slänger igen dörren i ansiktet på dom*

Morr

Men jävla tandreglering! Min tandställning har gått sönder på två ställen och jag behöver verkligen få tag i dom. Ringer först 20 i 10, då har de inte samtalstid fören 10, så ringer jag nu och så säger dom att de inte kan ta emot samtal just nu och att man ska försöka igen senare men jag hinner fan inte senare! Jävla idioter, får väl gå med en söndrig tandställning då!

-S

Yes!

Igår fick jag tillbaka mitt matteprov, blev supernöjd av att se att jag fick IG och ett rätt! Helt jävla sjukt underbart! Fan helvetes jävla skit vad jag hatar matte!
Idag har jag vart på APUn och snart kanske det blir träning.... om jag orkar gå! Det låter mer lockande med att ligga i sängen och halvsova till Simpsons på tvn eller kolla på några mer avsnitt av Glee!

-S

Glee nörd

Sent inlägg, varit rätt off idag! Legat typ hela dagen och glott på Glee, har blivit helt obsessed av den serien just nu, haha! Vart även på handboll med familjen, riktigt bra och spännande match som slutade 27-27. Nu blir det till att titta ett sista avsnitt av Glee för dagen och sen är det upp för skola i morgon igen!
-S

Sexiest man alive

Den sexigaste mannen i världen måste ju ändå vara Johnny Depp! Jag skulle varit världens lyckligaste tjej på hela jorden om jag ens fick en kram av honom! OMFG vad sjukt snygg han är!


Hans bästa och mest sexiga karaktär är ju ändå Jack Sparrow!

-S


Hangover

Inte så jättefarligt bakfull ändå! Blev en del dricka igår och jag vet inte hur en vinglig S lyckades ta sig hem, men det gjorde hon i alla fall och hon kunde inte lura sin storebror om att hon var nykter. Idag känner jag mig lite seg i huvudet och ska nog lägga mig och kolla några filmer! Ikväll kommer storebrors tjej hit och kanske kusinvitamin med, det blir soft! Skönt att ta det lugnt med!
-S

Wazzzzzzzzzzzup!

Finns inte mycket att skriva idag känner jag. E och några andra vänner kommer hit ikväll, sen får vi se vart kvällen för oss!

-S

Shopping

Vart nere på stan med J idag. Fick köpt lite kläder.. En blus/tunika som inte alls är min stil, läskigt men den var fin och lite annat smått med!

Gina Tricot

H&M

Älskar sista outfiten, så fint med den randiga tröjan tillsammans med kjolen!
Billigt var det med, hihi ;)

-S


Mjaha

Jaha, ska snart dra ner till stan för att möta upp J sen blir det att dra vidare till Bollebygd! Whoop!
-S


Redhead!


Mitt röda hår som inte är så rött längre ;)
-S


Busy

Nej, jag är inte död! Har bara haft mycket att göra. T sov över här i måndags och igår var jag med henne när hon tatuerade sig (sååå sugen på en till tatuering nu!), efter det åkte vi till Bollebygd där jag var på arbetsintervju. Ska gå breve och lära mig den 11-12 Mars! Superkul verkligen, MONEY<3 Efter arbetsintervjun var det bara att åka in till Borås igen och sen vidare till Rångedala på filmkväll! Efter filmkvällen var det att dra hem till J i Fristad där det blev ännu mer film och sedan sussa kudde hela natten. Idag har jag och J trampat runt i stan, köpte två filmer så det blir till att checka dom idag, mmm :)

-S

My valentine's date!



Yummie<3
Älskar min vän!


Snow (Hey Oh)

Jag tänkte såhär på alla hjärtans dag att jag kunde dela med mig av en av mina absoluta favoritlåtar!

BIG LOVE!<3

-S


Valentine's day

Vad fan? Vad gör jag vaken nu när jag har sportlov? Anledningen är att chefen till demensboendet ringde. I morgon klockan 1 ska jag åka och träffa honom och prata om jobbet. Kanske jag får jobbet också, hoppppas!

Idag är det alla hjärtans dag och jag ska spendera den dagen med min bästa vän T! Tanken var att vi skulle gå och kolla på bio, men det blir inget med det. Istället ska vi sitta och kolla film hemma hos mig och mysa.
Ha en bra alla hjärtans dag allesammans!

-S

clever girl...

Åh vilken idiot jag är som kom på det så sent och inte tog till vara på det när jag väl kunde! APA!

-S

Brother and sister!

Jag har två för jävla goa syskon. Min syster hade varit ute här i Borås igår så hon sov över hos oss och min bror hade varit på någon fest. När jag nästan har somnat springer båda - som precis har kommit hem - in i rummet och hoppar rakt på mig. Storebror var inte lite dragen! Haha, sedan satte vi oss alla tre och kollade på bästa serien, vänner, tillsammans! Ibland älskar man faktiskt sina syskon!

-S

PMS

Fyfan! Aldrig haft sån här jävla värk, de e ju sjukt! Hatar att vara kvinna, döda mig eller gör en könsoperation på mig så jag slipper denna smärtan :'(

-S

Normal teenager..?

Är det normalt att en tonåring sticker hem när alla andra ska dra vidare? Hade askul hemma hos E och drog sedan vidare till villastan, rätt soft där med måste jag säga. Sen skulle alla dra på krogen men jag orkade fan inte hänga med så jag drog faktiskt hem istället, nu ligger jag och kollar vänner! mmm, underbara serie!
Känns faktiskt ännu bättre att jag drog hem nu när jag precis fick sms av S som sa att de inte ens kom in på krogen och nu går de omkring i kylan, mmm älskade underbara varma säng! Haha, godnatt på er!

-S

mmm!

Tröttttttttt är bara förnamnet! Somnade någon gång vid 3 i natt och delade säng med två till personer. Inte lätt att sova då asså, sen ringde Hs farsa vid 8 på morronen med, mmm! Funderar på att ta mig en powernap så att jag orkar ikväll!

-S

Chill

Gud vad skönt det är duscha! Älskar känslan efteråt, känner sig så fräsch! Ikväll kommer min underbara älskade vän H hit. Ska kolla massa film och mysa! I morgon blir det utgång med mina andra tjejor!

-S

Babysitter

Det är inte lätt att vara barnvakt. Man blir ju helt slut. Jag och min bror passar våra systersöner och ingen av oss har särskilt bra hand med barn. Brorsan dumpade just över småttingarna på mig - vilket jag inte blev jätte glad över. Dumpade precis tillbaka dom på han och nu ska vi tydligen fika. Haha! Visst älskar man de små killarna, men det är inte lätt att passa dom. Detta får mig att fundera på om jag verkligen vill ha barn senare?

-S

Bitch

Jag? Bitch? Ah, ibland så är jag faktiskt lite bitchig av mig men lyckas ändå ofta få det jag vill.. tur att pojkar är lätta att övertala!

-S

It's not easy

Det är inte lätt när det är svårt!
-S


Deppigt

Har haft feber i natt, frusit, svettats, frusit, svettats om vartannat.. mmm, mysigt! Och inte nog med att man har lite småfeber så drar man upp persienen i morses och ser att det snöar som fan ute! Det kan bara inte vara sant, det som har varit så fint och vårigt väder ute de senaste dagarna. Hatar vintern, hatar snö! Deprimerande dag måste jag säga!

Ringde P om sommarjobb förut och hon blev väldigt glad att jag ringde, de ska ringa mig nästa vecka så ska jag komma och prata med chefen och så. Det är bara att hoppas på att jag får jobbet!

-S


Lets party all week long!

Om jag nu får jobbet blir det en hel veckas festande i ett helt annat, varmt och underbart land med min allra bästa vän! Om jag får jobbet drar vi i september nån gång och slappar gärnet på en varm sandstrand med havets brusande vågor i bakgrunden om dagarna och festar som aldrig förr på kvällarna.. Kommer bli så jävla awsome!

-S

Let us hope!

Idag när man är på apun får man ett sms av T om att P söker sommarpersonal och att hon föreslog mig. Så i morron ska jag ringa dit och då kanske jag kommer få helg + sommarjobb.. Cashflow! Love it, let us hope i'll get the job!




-S

Bloody

Håret skulle bli brunt med lite rött inslag i sig, det blev istället blodrött! Haha, så kan det gå. Gött att bli av med min gamla färg iaf!

-S

Day off

Har ledigt idag, så himla skönt. Ska senare iväg och färga håret, det behövs verkligen ska bli riktigt skönt att bli av med den här färgen!

-S

Movie...

Ledig i morron så ska sätta på avatar och slappna av med en snus.. okej, blä äckligt att en tjej snusar, men nej så underbart det är! Godnatt

-S

Love it!

Iron Maiden = kärlek för mig!


-S


Tired...

Vart uppe sen kvart i 6 idag, trött till tusen. Var å kollade handboll med familjen innan med, kul trots att BHK förlorade.. Nu ligger jag och lyssnar Iron Maiden och ska bara chilla hela kvällen... borde egentligen plugga matte, men vafan har en lång lunchrast i morron som jag kan plugga lite innan provet..
Godnatt på er

-S

Finally...

Puh, nu är äntligen min helg avklarad på apun.. nu slipper jag tänka på det i alla fall och ska inte tillbaka dit fören på onsdag igen. Götttttttt!

-S

This is it

Har jobbat kvällen nu, bara i morron kvar sen har jag avklarat min helg, skönt som fan! Ligger just nu i sängen och kollar på This is it, älskar MJ! Sen ska jag sussa kudde hela natten lång för att sen gå upp vid 6!

-S

My new love!

Idag är en deppdag. Hade otroligt dumma drömmar i natt som bara fuckar upp mitt humör helt idag plus att jag ska jobba kvällen nu och inte få något betalt för det. Så idag tänker jag deppa till tusen!

Faaast, morsan gjorde mig på lite bättre humör förut i alla fall.. Köpte denna skönheten till mig!

min nya kärlek!


Hard work...

Jaha, då ska jag snart dra iväg till ålderdomshemmet igen. Ska jobba hela jävla helgen och det allra bästa med det är att man inte får ett jävla piss betalt. Japp, de förväntar sig att en tonåring på snart 18 år ska offra sin helg till att sitta och glo på gamlingar UTAN BETALT! Oh my devil! Grymma värld!

-S


uhuhuhuhu

Jag saknar min mobil nått otroligt mycket.. uhuhuhuhuhuhu tyst minut för den<3

-S


Sleepy...

Kunde inte sova i natt.. Drömde massa konstiga saker och vaknade var tionde minut typ. Sen var det bara att traska upp vid 6 i morses - trots att man inte sovit en enda blund - för att ta sig till APUn som började 7. I morron är jag ledig, gött som fan! Men sen blir det till att jobba helgen....

-S

I survived...

Jag överlevde första dagen på APUn.. Mina handledare var väldigt snälla och fick ett rätt soft schema. Satt å tjötade med tanterna största delen av tiden, haha! Nu ska jag snart iväg med E å några till kompisar och checka basketen i boråshallen.

-S

Oh God!

Jag är så sjukt nervös just nu. Klockan 14.30 ska jag börja min APU på våglängsgatan i Borås. Usch vad nervös jag är, vill verkligen inte ha APU. Nu ska jag gå och ta bort nagellacket, fixa naglarna å blablabla så att jag är en duktig undersköterska som följer hygienreglerna man har för att jobba med sånt här....

-S

Like everyone else...

NEJ!
Jag tänker inte göra som alla andra och skriva från en lista en dag i taget om mig själv å blablabla... vägrar! :)

RSS 2.0