2 days...

Nu är det bara 2 riktiga skoldagar kvar av 2an! Fattar ni!? Bara 2 riktiga skoldagar av 2an, sen är man helt plötsligt en 3a och har bara ett år kvar i skolan! Hjälp, vad ska jag göra efter det? Börjar få lite lätt panik...
-S

Shy Ronnie & Clyde

Lonely Island = nya favoriterna :)

-S

I'm alire! (HAHA)

Lalalala.. Jag är grym på att uppdatera..........

Var på Astrid Lindgrens värld med familjen och mina systersöner i helgen. Superkul var det och fick träffa både Emil och Pippi, det ni! Så var det utgång igår med, kuligt men jävligt seg är jag idag. Nu vet ni att jag lever, pusshej!

-S

Lonely Island - Jack Sparrow

Men älska<3

-S

Lonely Island - Jack Sparrow

Men älska<3

-S

Where are you?


Vart är du nånstans? Jag behöver dig just nu..
-S

Did you made it ?

Hej!
Klarade ni er också från jordens undergång eller är jag den enda människan kvar på jorden? :)
-S

Jordens undergång - i morgon!

Sååå, någon annan än jag som har hört att jorden ska gå under redan i morgon? Tydligen ska vi träffas av någon fet komet som gör att hela jorden förintas eller något. Så, hur spenderar ni nu eran sista kväll innan jorden går under i morgon? Själv ska jag spendera den med att kolla på gamla gossip girl avsnitt och irritera mig på min hals som gör så ont att det känns som den brinner :) Enjoy your last day on earth <3
-S

Why I'm not sick that often...

Ligger fortfarande sjuk.. Tror jag har åkt på halsfluss, inte det roligaste precis. Missar att jag ska jobba nu på söndag bara för det. Jag har kommit på varför jag inte är sjuk så ofta, jag tycker inte att det är kul!
-S

Sick

Sjuk, sjuk, sjuk, sjuk, så otroligt kul att vara sjuk. När jag kom hem från bion igår kände jag mig inte alls bra och halsen gjorde ont som fan. Har legat med feberfrossa hela natten och inte kunnat andas pga att jag varit så sjukt täpt i näsan, inte ens nässpray funkade... Sket i skolan idag med tanke på att jag är äckligt sjuk, men min kära vän J kom hit ändå och vi har precis kollat på film och ska nu egentligen plugga.. Går inte så bra!
-S


Pirates of the Caribbean - on stranger tides

Den fjärde pirates filmen hade världspremiär idag och jag var såklart och kollade på den. Fan vad jag älskar dessa filmen och FAN vad sexig Jack Sparrow/Johnny Depp är, det är helt sjukt! Filmen var skitgrym och totalkul! Älskar den, och älskar de sjukt random scenerna som kommer lite då och då. Vem i helvete fångar en gris på en ö? Älskar Jack Sparrow! Den är helt klart värd pengarna, vem betalar inte lite för att sitta å dreggla över en jävligt konstig pirat som Jack?


-S


Sounds familiar

Sometimes, that girl who seems so strong, who never lets what people say bother her, who smiles and laughs with her friends.. is really the girl who, deep down, is falling to pieces....

I am number 4

Var hemma hos min vän T i hennes nya lägenhet igår. Superfin verkligen, tror jag ska sno hennes nycklar och låsa in mig där så att jag kan bo där i stället. Haha! Vi kollade på filmen I am number 4 igår. Har velat se den enda sen den kom ut på bio men har aldrig fått tummen ur att göra det, så vi såg den äntligen igår. Sjukt bra film, älskar verkligen sånna filmer, funderar på att kolla den idag igen. Man kan ju inte heller klaga på hur han ser ut! Mums!


-S


Red Riding Hood

Var på bio med morsan idag. Såg Red Riding Hood! Vet, lite sent, men bättre sent än aldrig. Den var riktigt bra tycker jag. Jag älskar övernaturliga filmer med varulvar och sånna grejer. Spännande redan från början och man kunde verkligen inte lista ut vem vargen var! Love!


-S


Hungry

Hej!
Det finns ingen mat hemma och ingen annan förutom jag heller för den delen. Hungrar ihjäl...
-S


Sleepy

Trött som fan! Sov inte ordentligt i natt och sen var det bara att gå upp kvart i 6 för att åka till jobbet. Jobbade till 13.30 idag sen kom storebror och hans kompisar å hämtade mig i Bollebygd. Ikväll blir det film kväll med fab5 haha, rolig humor har man! Godnatt nu!
-S

Bio - WFE

Lite längesen jag skrev men har inte vart mycket att skriva om. I morgon jobbar jag 06.45-13.30 tror jag att det var. Ikväll blir det bio, ska se Water for Elephants med Robert Pattinson och Reese Witherspoon! :)

-S


Fear is the only enemy

Hade en liten dejt idag, efter dejten hamnade detta på armen! Sjukt nöjd är jag :) Gjorde lite ont längst in vid armväcket och längst ut vid handleden, men inte så farligt!


-S


I've got a date!

I morgon har jag en dejt med tatueringsstudion och Fear is the only enemy! Kommer bli en mycket epic date känner jag på mig!


Skyline

Asså shiiiiitt! Såg precis en asgrym film! Bästa "jordens undergång" film jag sett helt klart, men lackar så jävla pissigt på slutet! Grym film, sämst slut! Var så jävla nervös hela filmen igenom att jag var nära på att pissa ner mig.. Från och med nu ska jag nog hålla mig till barnfilmer :)


-S


fmekgmöer

Mina fötter dödar mig...
-S


Myws

Godis+Snus+V.ä.n.n.e.r=Mysig Söndag!


RSS 2.0