Damn those cops!

Blev en snabbvisit nere på stan. Var med H och några andra kompisar ett tag. Polisen tog vårat vin, så jävla elakt!!! Drog tjurigt vidare till krogen tog varsin öl och nu är man hemma. Har vart roligare kvällar nere på stan måste jag säga men jaja.. Bättre än å sitta hemma hela kvällen ;)
-S

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!

Det är Lördag och dessutom Valborg och jag har ingen aning om vad jag ska göra idag. Alla mina kompisar är antingen upptagna eller så är dom inte i stan. Sjukt tråkigt! Det blir antingen att sitta på balkongen hela dagen och sedan glo film på kvällen eller tvinga någon som jag kanske knappt känner att vara med mig.. Får se hur det blir. Glad jävla valborg alla.
-S

Whoops!

Awiie! Man kan inget annat än att älska vädret! Underbart!
Försov mig två timmar i morses, lyckat verkligen haha! Min kompis ringde mig halv 8 å undrade vart jag var då sov jag ju såklart och efter jag la på råkade jag somna om och sov en timma till :) myws! Drog sedan till skolan i alla fall höhö! På väg hem på bussen ringer min chef så har jobb i morron med, lovely!
-S

Life goes on...

Heej!
Livet går vidare utan min one piece.. Det är smärtsamt varje sekund, men tiden fortsätter ändå! I morgon kanske jag ska få en ny av min mor och om någon vecka eller så blir det begravning för den gamla!
-S

Du var mitt allt!!!!<3

Skulle sätta på mig min one piece efter att jag hade duschat tänkte jag. Men när jag tog på mig den kändes den väldigt svår att få på sig å när jag väl fick på mig den var den för liten! Den hade krympt i tvätten!!!! Min älskade one piece :'( Mitt liv är slut! Sitter här med den i min famn, lille vännen! Den är död, morsan dödade den!!

-S


G Y M

Har nu kommit hem från gymmet! Var faktiskt riktigt gött att träna, ska nu hoppa in i duschen tänkte jag och sedan käka en fet macka ett tjockt lager smält ost och skinka från smörgåsgrillen, och där förstördes min nyttiga dag :) hihi!


-S

Damn I'm good!

Haft en undergo dag idag. Den började med att de från jobbet ringde å ville ha in mig ikväll, tyvärr kunde jag inte jobba idag med tanke på att jag hade lovat min kusin att fika med henne på stan, plus att jag har en del plugg som jag måste komma ikapp med. Vid halv 12 gick jag ner till stan och mötte upp kusinen, vi satt på viskan och åt varsin sallad i det underbara vädret. Satt där en lång stund och tjötade, supermysigt! Sen drog jag hem och latade mig framför en film, ska snart iväg och träna med morsan. OJ! Har S blivit nyttig och sund helt plötsligt? Haha, först äter jag sallad och sen ska jag iväg och träna! Mycket duktig dag för mig måste jag säga! :) Kvällen ska sedan spenderas med plugg hade jag tänkt mig, kanske sätter på en film och låssas plugga.. Man vet aldrig!



Somrig bild från Café Viskan!
-S

Love it

Bara älskar de dagar/nätter då man inte kan sova trots att man är skittrött! mmmmm!
-S

Lacy day

Ligger och glassar i solen som vanligt :) Var på fest hemma hos en kompis igår, jättekul var det! Idag är man lite seg i huvudet, men helt klart värt det. Blir till att köpa thaimat senare när parenteserna får för sig att komma hem, MUMMA!
-S

Pokémon låten!

Jag skulle sätta mig och kolla på Pokémon innan för nostalgins skull å då visar det sig att de har bytt ut den underbara introlåten! Vafan lixom? Allas älskade Pokémon låt bara utbytt sådär!

Här är den RIKTIGA låten<3

-S


Glad påsk!

Glad påsk allllllla!
Idag ska jag spendera min påskafton själv hemma eftersom att hela min familj har övergett mig och åkt ner till Skåne. Ska snart dra mig upp ur sängen och sätta mig på balkongen och lapa sol! Sen på kvällen bär det av till en kompis där vi ska ha lite chillkrök typ. Blir en helt okej påskafton måste jag säga! :)
-S

Diss till västtrafik!

Idag måste jag dissa västtrafik stoooort!!!! Jobbar 15.30-20.00 idag. Först måste jag ta 14.10 bussen för att det inte går någon annan bra buss. Är i Bollebygd 14.40, nästan en timma tidigare än jag börjar jobba! Sen får jag vänta 45 minuter för att komma hem med nästa buss. Idag är inte jättefarligt men i morron är det apigt! Börjar 07.30, måste ta 06.10 bussen och är i Bollebygd 06.40! Undeeerbart! Sen är det en och en halv timma till min buss går hem efter att jag har slutat! Vem bryr sig att det är en jävla skärtorsdag och en långfredag! Bussarna ska gå som dom alltid gör ändå!!!!!! MORR!
Mitt livssmål = döda västtrafik! :)
-S

no rubriko

Dööö! Jag vill bara krypa ner under täcket, vara ensam hemma och bara ligga och slösova! Men det går icke, för jag har Hanna och en random kille på mitt golv. Ligger å glor vänner, funderar på att kasta ut dom snart ;) hehehehe!
-S

What?

Jobbat 8-15 idag, gick upp klockan 6 bara för att jag var tvungen att ta bussen vid 7! Ouf, snacka om trött.. Å nu har Hanna fått för sig att vi ska dra å grilla med några? Fråga mig inte varför jag gick med på det.... hahaha!
-S

Hope for rain

Hoppas det spöregnar i morgon så att jag inte missar en dag med sol med tanke på att jag ska jobba 8-15 i morron! Hihi :)
-S

Summer?

Det är seriöst 30 grader om inte mer på min balkong! Råkade vi hoppa över våren och började direkt med sommaren? Helt jävla underbart är det. Var dock tvungen att gå in en stund för jag höll på att dö där ute! Haha! Det är just sånna här dagar man har längtat efter hela vintern! Love!!!!!
-S

Easterbreak, or is it called springbreak?

Nu äntligen har påsklovet börjat! Första dagen på mitt påsklov har jag tänkt att spendera med J, vi ska plugga! Woow, vilken underbar början på ett påsklov... Haha! Men det måste göras och ju fortare jag är klar med pluggandet ju fortare kan jag bara ta det lugnt och njuta av lovet! Hoppas dock att jag ska få lite jobb nu under lovet med, håll tummmmmmmmmarna!
-S

You just gotta love it!

Älskar när mina föräldrar får för sig att ringa en massa samtal från hemtelefonen, för då fuckar internet upp sig helt! Ville bara meddela er det så att ni vet :)
Puss!


Charlie St Cloud

Såg precis en film som jag inte hade en aning om att den ens existerade. Visste ingenting om den, enbart att Zac Efron var med i den. Såg fodralet på Åhléns tidigare idag och bestämde mig för att ladda ner den. Hur som helst, visste inte ett piss om vad filmen handlade om. Men jävlar vad bra den var! Så sjukt fin, skulle nästan kunna se den igen! Filmer är som allra bäst när man inte har en aning om vad det är för film man ska kolla på när man sätter på den :)


-S


Fucking tired!

Trött.. Trött på allt.. Trött på skolan, trött på hemma, trött på att vara pank, trött på regn, trött på att det nästan aldrig händer något, trött på mig själv... TRÖTT!
-S

It's hard

School is really hard right now. I'm behind so fucking much, I don't even wanna think about it......
-S

IG

Oooops! Är det normalt att skriva om missbildade barn, skräckfilmer och om att man inte får ljuga för elever i en diskussion om ett mycket seriöst arbete i skolan? Mina lärare måste älska mig :)
-S

Spontant!

Gårdagen var en riktigt spontan dag. T och lilla jag bestämde oss för att gå ner och ta några cider på brännan. Där blev vi kvar ett tag och pratade om allt och inget, sedan drog vi spontant vidare till en förfest på göta som sedan ledde till torget. Undergo dag med en undergo människa vid min sida!

Vi är stentöffa på bilden<3

-S


Sooool!

Vädret gör en glad i hela kroppen! Tog en paus från pluggandet och gick ut å satte mig på balkongen och sög åt mig varenda D-vitamin jag kunde. Jag älskar sommaren, finns inget underbarare! Men dagen kommer bli bättre än såhär, snart kommer min älskade T in till Borås och vi ska gå ut i parken och bara njuta av vädret. Man får passa på nu när solen äntligen är framme<3
-S

Kärnkraftverk!

Skriver ett otroligt ...roligt?... arbete om kärnkraftverk. Usch vad jag inte tycker om detta, fastnar hela tiden och fattar nada om vad det står på de jävla hemsidorna. Jag har i alla fall lärt mig en sak, det är inte bra om det blir härdsmälta, då kommer hela världen bli som filmen "The hills have eyes". Alla blir missbildade och äter upp varandra! Haha, eller inte.. men farligt är det i alla fall och folk blir faktiskt missbildade och får cancer å shitt! Kolla vad jag kan, borde jag inte få MVG på det? :)


Offer från världens största kärnkraftsolycka, Tjernobyl 1986!
-S


Hard work

Tjenispenis!
Fick reda på idag att jag ska jobba v. 27, 28, 29, 30, 31 & 32 i sommar! Så jävla soft! Love it! Det går bra nu ;) höhöhöhöhö! Det tråkiga gråa mulna vädret försvann under dagen och nu skiner solen, helt underbart. Tänk att man kan bli så glad av bara lite sol!
-S

One Piece

Jag kan med stolthet säga att jag är en av de första i Sverige som köpte en One Piece från Gina Tricot med tanke på att de kom ut idag! :) Sitter just nu och myser i den, fyfaaaan vad go den är! ÄLSKAR<3 kommer bo i min, haha! :)


-S


Not today...

Blev ingen tatuering idag. Haha! De som jobbar på black scar sa att det inte skulle vara några problem att komma på dropin och tatuera mig, men när jag väl kommer nää då är tatueringen förstor helt plötsligt. Haha! Så har beställt tid till den 4 Maj! Längtar!
-S

Today it happens...

Idag händer det, idag kommer jag bli 1000:- fattigare men en tatuering rikare! IIIIIH!
Fear is the only enemy
-S

A real man......


Another true story...

*Mobil ringer, flicka svarar ger den till annan flicka...
J-Någon som söker Göran ringer, säg att han är på semester eller nått...
S-Heej! Göran är tyvärr på semester just nu...
Anonym-Jaha, där ser man.. Är Fredrik där då?
S-Ehmm.. nej, haaaan sitter på toa just nu.. Sitter och skiter
A-Ehehehehahahaha, ehm jahaaaa.. för jag ska komma hem till er i morron (å göra nått)...
S-Jaha, ah.. Jag har ju inte så stor koll på det, men Fredrik kanske kan ringa dig sen
A-Okej, ah vill du ha mitt nummer..? eller du har ju redan det på mobilen nu när jag ringde.
S-Ja, det har jag. Men han kanske ringer dig sen när han är klar.
A-Han måste ringa tillbaka!
S-Jadå, det lovar jag att han gör!
A-Okej, bra.. Då säger du till han när han är ehehehehe klar på eh hahah toan!
S-Jadå, hejdå! :)

True story!


-S


Addicted!

Japp.. beroendet har blivit värre! Försökte avvänja mig vid snuset för min och min plånboks skull.. Gick ner till två per dag, men nu har det bara blivit värre! Värre än någonsin faktiskt! Måste ha en snus i käften om jag inte äter något annat. Jävla tobak och nikotin som gör folk beroende! MORR!
-S

mmmmh!

Aaaah! Mmmmmh! Yeaaah! OOOMMMMGG! Yeaaaah! That's it! Ooooh! Mmmmmh!


Sleepy

Jobbat idag. Kul men slitsamt, riktigt trött nu! Lär sova som en gris inatt, myyyyws! Känner att nu kommer pengarna börja rulla in, behöver inte leva på ett halft nudelpaket per dag ^^ haha!

-S

lalalalalalala

Riktigt tråkig fredagskväll måste jag säga! I morgon är det jobb som gäller, längtar! :) Tanterna är så söta på mitt jobb och i morgon jobbar jag ju även med min bästa vän T så vi ska nog få fart på gamlingarna ska ni se!
Nattttttttis!
-S


RSS 2.0