Försenad 18-års present!

Haha! Fick en försenad 18-års present av mina kära vänner J och J ;) Seriöst bästa presenten man kan få. Så sjukt random och rolig.. Dog av skratt tusen ggr om och dog för att jag skämdes så jävla mycket med ;) Älskar er J&J<3
-S

Fear is the only enemy

Har äntligen bestämt vilket typsnitt jag ska ha på min tatuering, ska gå till balck scar i morgon och visa upp den, få reda på priser och sedan beställa tid! Love it!


-S


JÄVLA SKIT!

Jävligt kul att det står på mobilen att det är den 28 Mars idag när det är den 29:e! Missade ännu en tandläkartid nu bara för det! Kul att man måste betla 400:- för att man har missat två tider nu, fan vad jävla förbannad jag blir! PISS!!!!!!!!!!!

-S

Just another monday

Whoop! Finns inget vettigt att säga, min bror och hans flickvän kom hem idag. Underbart med lite liv i lägenheten igen, blir rätt dött att bara bo här med mor och far. Har fått jobb på lördag med, awsome!

-S

The Studio

Var på the studio i gbg med T igår! Superroligt var det och kom hem med 11 på mig själv och en riktigt tuff sminkning!


-S


SoA

Om ni inte har sett Sons of Anarchy har ni helt klart missat nått! Seriöst, det är fan den bästa serien jag någonsin har sett!!

-S


Tattttttoooooo

Berättade för föräldrarna om min tatuering idag. Mor blev lessen när hon såg den - hatar tatueringar. Haha, farsan tyckte den var snygg enda tills jag berättade att jag inte gjort den på studio. Haha!

-S

Angry little bird

Idag ska man fan inte reta mig för jag är på riktigt argt humör. Kan bli arg för minsta lilla grej, om någon säger ett skämt som jag inte tycker är kul eller vad som helst kan den förvänta sig en fet jävla utskällning och en smäll på käften, sån arg är jag idag så jag varnar er! Reta mig inte!!!
Jag är som en liten Angry Bird som är arg på de äckliga fula grisarna som snor deras ägg!
-S

FUUUUUUU

JAG HATAR BLOGG.SE!


G

Saknad! Så otroligt mycket saknad idag, tänker tillbaka på tiden då min älskade Gubrik fanns. Han gjorde så att allt dåligt blev bra för en stund, fanns där hela tiden när jag mådde dåligt. Att bara rida iväg och glömma alla bekymmer för en stund, det var underbart och de underbara stunderna fick jag spendera med världens underbaraste med!


SOA

Fan vad arg jag är just nu! Jävla irländare, jävla sons of anarchy! hur kan man bara ta någons unge så, fan vad jag skulle kunna döda den jäveln just nu!
hmm.. yeah, jag lever mig in lite för mycket i serier och filmer jag ser men seriöst! arahgtrsgtbrwhjo fuck vad arg jag blev!!!!!





-S

Life

Efter allting som har hänt med olyckan i Bollebygd har man börjat tänka mer på hur man är med sina vänner. Att tjafsa och tjura på varandra om småsaker är så otroligt onödigt, för man vet aldrig om man hinner bli vänner igen fören personen är borta. Allt kan förändras på bara några sekunder. Men om man tänker efter, tjafs är något som man aldrig kommer undan med. Antingen gör den ena eller den andra något och så reagerar den andra personen på olika sätt gällande saker och så är tjafset och tjuret igång. Det går inte att undvika, även om man skulle önska att det gick. Därför är jag en sån person som inte brukar gå igång så lätt om en av mina vänner gör något som jag egentligen inte tycker att den borde göra, men jag måste även lära mig att alla inte är som mig. Vi reagerar på olika sätt och jag måste skärpa mig om jag vill ha kvar mina vänner. Som sagt, hela livet kan förändras på en sekund, allt kan bli upp och ner på ett ögonblick! Livet tar många olika vändningar.
-S

Stupid computer

Jaha, då var man tillbaka till sluskdatorn då eftersom att jag inte fattar hur i helvete man ska bli av med viruset på min dator... Hoppas syrran kan komma hit nån gång i veckan å fixa det, vill ha min dator!!!
Ikväll bär det i alla fall av på 18 års fest, kommer bli awsome! Lite bra i allt dåligt skadar inte!
-S

Virus!

Kul att min dator har virus.... Jag vet hur jag kan fixa det men måste veta exakt vad det är jag ska ta bort också å det vet jag inte. Lyckat! Min syster skulle komma hit och hjälpa mig idag, men det hade ju jag glömt så jag satt hemma hos en kompis då. Kommer inte kunna fixa datorn fören nästa vecka nån gång nu! Jävla skiiiiit!!!!!
-S

Aj!

Aj! Vad det gör ont, lite bättre idag men ändå inte bra! Skulle kunna strypa någon!
-S


Chock

Fortfarande i chocktillstånd över det som hände i fredagskväll och jag kände ändå inte flickorna så jättemycket! Kan tänka mig hur alla anhöriga känner sig.. Sånt här händer bara inte!

-S

R.I.P

Mina tankar går idag (och har gått hela helgen) till de närstående och anhöriga till flickorna som omkom i bilkraschen!

Vila i frid, jag hoppas ni är på ett bättre ställe nu!
-S


Stop!

Jag måste sluta drömma de här jävla drömmarna hela tiden!
-S


Feel sorry for me

AJ! Jag hatar mensvärk! Jag ska döda den som kom på det, det är bögarnas fel :( Snyft! Å piller hjälper ju inte heller, funderar på att bli kille för en dag och ligga och tycka jättesynd om mig själv medan T gör blåbärssoppa och stoppar om mig framför tvn medan det är superdupersynd om mig. Men istället för denna lockande tanken ska jag klockan 2 iväg med T och jobba. Inte lika kul nej, men det är i alla fall pengar. Hoppas bara dom tycker om mig så att jag får fortsätta att jobba där!
-S

It's over

APUn är nu över och jag ska tillbaka till skolan nästa vecka. Trodde aldrig jag skulle säga det, men ska bli riktigt skönt att komma tillbaka till skolan. Men tro inte att det är slutjobbat för mig inte, nejnej! För jag ska nämligen jobba på demensboendet i bollebygd i morron. Det ska faktiskt bli riktigt kul och nu får man äntligen pengar för slitandet. Så klockan 4 ska jag åka till min skola på utvecklingsamtal (första själv, ojojoj vad stor jag har blivit nu när jag är myndig), sen efter det blir det att ta bussen till bollebygd för att sova hos T som jobbar samma tider som jag på fredag och lördag. Supermys kväll väntar helt enkelt!

-S

Apartment

Vart och kollat på lägenhet med T som ska flytta in till stan igen (äntligen). Kan ju inte annat än att säga att det var ett riktigt råttbo till lägenhet vi kollade på. Mycket skabbigare går det inte att bli och man fick ont i huvudet av tapeterna, så hon får helt enkelt leta vidare. Hållar tummarna på att hon hittar en riktigt fin lägenhet!

-S

Hi

Varför skriva hej till en när man inte ens tänker prata med personen?
-S


It sucks to wait


-S


Candytime

Godis i mängder, mums!


wierd

Måste man gilla Gud och Jesus för att vara troende?


Slow day

Lååång måndag i skolan, somnade på matten.. oerhört lyckat! I morgon är det APU, bara tre dagar kvar.. så jävla skönt! Sen på Fredag och Lördag blir det jobb! Slitig vecka, men det ska jag nog klara av!

-S

18 years old

Legat i sängen hela dagen och kollat på massa filmer.. T åkte hem för några timmar sen och nu ligger jag här och glor på glee (vad annars?). Hade sjukt kul igår men det känns inte riktigt som att man är 18, helt wierd! Gått och väntat på att få fylla 18 i flera år och så är det över sådär, nu är jag helt plötsligt 18 och för göra precis som jag vill för jag är helt plötsligt myndig nu också! Oj vad tiden gick...

-S

GayGayGay

Jaha, nu var det söndag och min födelsedag försvann i ett svish! Fyfan vad kul jag hade igår, först kom min allvarliga bästa vän hit så gick vi på stan.. Sen på kvällen drog först till mina kompisar och hade en förförfest och sedan vidare till bögarna! Fyfan vad goa bögar är, alla borde vara bögar! Fast de e synd att de e bögar faktiskt... Haha! Drog på bögklubb, sedan vidare till puls där det var rätt dött å inte alls så kul. Så det blev till att gå tillbaka till underbara bögklubben, fyfan vad kul vi hade! Underbar 18-års dag!

-S

Tomorrow

I morgon smäller det! I morgon är den dagen som alla tonåringar (från 13 års ålder) väntar och längtar efter.. Det är min 18 årsdag! Helt sjuuuukt! Blir att dra till tre olika förfester och sen ut på krogen med bästa kompisen och troligtvis storkusinen med. Kommer bli en toppenkväll/natt!

-S

My best friend

Min bästa vän är en mycket allvarlig person...

Hon är även någon slags demon...

och nej, hon är inte gravid.. Hon tror bara att det är en cool pose att puta på magen och låssas vara det...


Trots att denna människan är en allvarlig demon som inte är ett dugg gravid så älskar jag henne!<3


So happy together

Jag är såååå överlycklig just nu! Mina kära underbara dator har äntligen kommit hem från sjukhuset. Jag har saknat den så otroligt mycket och nu har vi äntligen återförenats igen. Nu slipper jag umgås med cpdatorn som du måste stänga av 10 ggr per dag. Men jag ska inte säga att den bara var skit, för den fanns ju i alla fall där för mig när min lilla älskling var sjuk. Ikväll ska jag och min älskade dator spendera mycket tid tillsammans! Kanske ladda ner någon film bara för att :)

-S


Damn feet!

Jävla fötter! Mina hälar har blivit riktigt dåliga igen och smärtan strålar upp i hela benen! Så jävla underbart, gött att man jobbar inom vården där går och står i stort sett hela tiden, mmmm! Går fan inte att beskriva känslan och det går inte att förstå hur ont det faktiskt gör om man inte känt av exakt samma smärta som jag har varenda jävla dag.. Fyfan för att gå direkt på benet (skelettet asså, eftersom att mina hälkuddar hela tiden spricker)!

-S

Popular

Idag är morsan riktigt poppis enligt mig. Vi var nere i stan och hon skämde bort mig med en ny väska, nya skor, underkläder och två linnen! Det är inte alls ofta hon är såhär snäll och skämmer bort mig, högst två gånger per år så idag är hon riktigt bra! :)

-S

countdown

4 dagar kvar........


RSS 2.0