Awake...

Det är verkligen underbart att storasyster kommer med två små busfrön klockan kvart i 8 på morgonen när man vill sova ut. Och ännu underbarare är det när morsan är nere i tvättstugan och syrran ringer på dörren som in i helvete tills jag vaknar och måste gå upp för att öppna för dom. Kul att man inte kan somna om sen heller för att pojkarna brötar som in i helvete när de kommer in i lägenheten! Jag är på så bra humör idag för detta underbara uppvaknande! :)

*Update:
Minstingen har nu spillt nagellack i hela min säng och målat heeeela foten med nagellack!

-S

Fun night...

Halloween fest/filmkväll med tjejerna igår. Superkul och mysigt var det trots att alla var rätt trötta och jag råkade somna framför redan första filmen! Utklädda å snygga var vi med, mjauuuu! Idag har jag dock en jävla huvudvärk och funderar på att gå å lägga mig riktigt tidigt!
-S

Happy girl...

Det blev utgång igår med kusinen, fytusan så kul vi hade! Eller jag hade det iaf :) Träffade min minikompis J ute och vi hängde som coola jävlar hela kvällen med andra underbara vänner! Inte ett dugg bakis trots att jag var rätt packad igår. Går på någon slags lyckobensin eller något! Ikväll blir det halloweenfirande med gänget! :)
-S

Happy birthday old man...

Idag säger jag grattis till min gamla farsa som fyller 52 år! I present av sina barn (jag, storebror och storasyster) ska han få en whiskeyflaska. För det är sånt han bryr sig om, whiskey och fotboll! Hade gärna köpt laget Arsenal till han, men kom sedan på att jag inte var miljonär, så han får nöja sig med whiskeyn ;)


-S

Breaking dawn tickets...

Nu har jag beställt biljetter till Breaking Dawn! Jag och min syster ska åka till Göteborg och kolla på den, den 17 november, asså dagen efter att den har haft premiär! :) Vi båda är Team Jacob så får se vad man tycker om bröllopet mellan Edward och Bella, haha!

-S


Something new...

Känner att mina inlägg börjar bli väldigt tråkiga, jag vaknar går till skolan eller apun kommer hem och skriver om det. Haha! Inget intressant eller nytt, men just nu är det inget intressant eller nytt i mitt liv. Jag köpte en röd BH i måndags, det var nått nytt!
-S

Friends - Band of Skulls

All my life i've been searching for something
something i can't put my finger on
maybe i've been living for the weekend
maybe i've been living for the siren sound.

but every friday at just about midnight
all my problems seem to disappear
everyone that i miss when i'm distant
everybody is here

i need love
cuz all your love is true
i need every waking hour with you
and my friends
cuz they're so beautiful
yeah, my friends
they are so beautiful
yeah, my friends

all my life i've been wastin', wastin'
wastin' all my money, all my time
all the time that i'm waitin', waitin'
waitin' for the moment you are mine

the sound of all my thinkin', thinkin'
thinkin' all the things that i've done wrong
all the time, yeah, i was forgettin'
you were mine all along

i need love
cuz all your love is true
i need every waking hour with you
and my friends
cuz they're so beautiful
yeah, my friends
they are so beautiful

i need love
cuz all your love is true
i need every waking hour with you
and my friends
cuz they're so beautiful
yeah, my friends
they are so beautiful
they're my friends

My day...

Vart i skolan idag, segt men kul å träffa alla kompisar! Efter skolan blev det till att dra till Partaj med S och J för att köpa lite halloween grejer och smink till på lördag! Jag kommer bli så jävla snygg, mohaha! I morgon är det dags för apu igen. Ska bli funny as always!
-S

Jaha...

Blev möe dricka igår.. lite för mycket för både mig och J, men aja! Så är det ibland och jag hade kul vad jag kan minnas! Idag blev det bakismat på bästa pizzerian i stan, mums! Sedan blev till å dra och kolla på handboll.. De vann, men jävlar vilken jämn match det var!
-S

Yeah...

Hell yeah! Blir utgång med J idag.. känner att vi verkligen behöver supa lite! Haha :)
-S

...

Inse att vi älskar dig!
-S

Tattoooooooo...

Var med J idag när hon tatuerade sig.. Satt på tatueringstudion i typ 4 timmar och det blir en sittning till för henne! Stoooor tattoo! Men självklart superkul att vara där! Haha! Tatueraren är riktigt kul att snacka med så vi hade kul trots att det tog lång tid. Och tatueringen blev skiiitsnygg och kommer bli ännu snyggare under nästa sittning då han kommer göra klart den! :) I morgon ska jag äntligen få dra iväg på apu igen. Känns lite konstigt nu när jag har varit hemma hela veckan, men jag behövde verkligen vila upp mig!
-S

Bitch to bitch!

Vad gör man när töntgrannen nedanför spelar sjukligt dålig technomusik så högt att det dunkar rakt upp i mitt rum? Jo, då kopplar man in högtalarna till datorn, lägger dom mot golvet och skruvar upp så högt man nästan kan. Så att min underbara rockmusik strömmar genom golvet över till deras tak och fyller deras lägenhet med lite vettig musik! Stör du mig, stör jag dig!
-S

The Beach...

Igår kollade jag på filmen The Beach med morsan och farsan. Anledningen till att vi köpte den från början var ju för att Leonardo DiCaprio var huvudrollen! Mycket älskad skådespelare av mig! Filmen var väldigt annorlunda men bra. I den här familjen gillar vi annorlunda, lite småudda filmer. Handlade om att han skulle hitta en strand som tydligen var ett paradis och där möter han och de han reser med på en massa andra backpackers som har byggt upp ett samhälle. Ju längre in i filmen man kommer desto mer ser man hur likt det är en sekt på stranden och hur knäpp i huvudet de blir efter ett tag. En bra psykfilm!

-S


Coughing my lungs up...

Som jag förutsåg igår så orkade jag tyvärr inte gå till praktiken idag. Den helvetiska hostan vägrar ge sig och det trycker om huvudet hela tiden så det blir en jävla huvudvärk. Så efter att jag ringt och sagt att jag inte kunde komma till praktiken idag somnade jag om och sov enda till 20 i 2 på eftermiddagen. Riktigt välbehövligt måste jag säga. Sen kom underbara vännen S hit och vi myste med chips och godis framför OTH. Supermysigt! I morgon blir det till att stanna hemma igen så att jag kan vila upp mig och senare på kvällen blir det kolla handboll med J.
-S

Headache...

Tjooooolen! Idag har man varit i skolan, nice bajs att träffa alla igen och snacka och så. I morgon blir det apu från 7.45-16.45.. Eller jag hoppas att jag kommer att orka gå med tanke på min bultande huvudverk och djävulska hosta! Hoppas jag mår bättre i morgon. Tror jag får gå och lägga mig snart så att jag kan sova bort allt mitt onda! Natti!!!
-S

I just want to eat me...

Jag luktar så gott och ser så förbaskat smarrig ut att jag vill äta upp mig själv!

-S

I'm wanted...

Söndag, underbara söndag! Eller nått? Min söndag började klockan kvart i 7 då jag var tvungen att gå upp och åka till praktiken. Det gick sjukligt fort där idag och kul som vanligt! Jag får göra allt mer saker själv vilket är superkul och de snackar hela tiden att om jag skulle jobba där i framtiden! Man blir så glad när man är uppskattad! :)
-S

Whoops!

Ojdå.. Det råkade gå rätt vilt till igår. Lite för mycket shotts och jag dansade sönder med en av entertainmentdansarna. Och till borås ära var typ kissie där.. Hatad av alla (i min vänkrets iaf) så ära och ära vet jag icke. Blev tyyyyp någon konstig efterfest på hotellet senare. Men gud vad skönt det var att få krypa ner i sin egna säng sen vid 4 på natten/morgonen!
-S

Äta Broccoli?

Neeej, inte kan man äta broccoli inte. När jag idag stod och kokade broccoli till de boende på min apu-plats kom jag att tänka på varför jag aldrig äter broccoli. Visst, lukten är väldigt skum på dom, men det var något annat jag tänkte på. Nämligen träden i Sagan om Ringen. Hur i helvete skulle det gå för sig att äta upp de söta snälla träden i Sagan om Ringen? Tänk er det så förstår ni varför jag inte kan äta de stackars små broccolina.

-S


Facial treatment...

Någon annan som hade problem med att sova i natt pga fullmånen? Fyfan vad lång tid det tog för mig att somna.. Men till slut kom jag in i en orolig sömn och sen var det bara att stiga upp kvart över 6. Apun har gått bra idag som vanligt. Skönt det är att komma hem dock. Mötte min vän J en liten kortis efter att jag hade slutat idag och jag fick en fin liten present med ansiktsbehandling och lite sånt för att jag hade lånat ut min mobilladdare till henne. Underbara vänner har man allt ibland! :)
-S

High phonebill...

Vart ledig idag. Mycket skönt! Åkte hem till J och kollade pirates4, supermysigt! Fick halvt panikattack på bussen hem dock. Typiskt att förra veckans "ragg" från krogen ska gå på bussen och sätta sig på raden breve mig. Satt och smålog åt hur udda och fail allt var hela vägen till borås så han måste ha trott att jag vart världens freak! Snackat med en annan liten J i nästan en timma telefonen, blir en underbar telefonräkning sen ;) haha!
-S

I can cook...

Gjorde en supergod köttfärsås med min handledare idag. Eller okej, jag rörde om medan hon la i alla ingredienser. Men jag rörde verkligen superbra! Vi la i paprika, lök, någon slags chillisås, tomatsås, matlagningsgrädde och lite soja. Resultatet blev mycket lyckat, en köttfärsås med lite sting i. Gottgott! Och måste säga att utan mitt rörande hade den inte blivit lika god! Lovar ;)
-S

Day or night?

Idag börjar min APU 14.00 och slutar 21.00.. Jag hatar att jobba kväll och det har jag alltid gjort. Så himla mycket skönare att gå upp tidigt (trots att det inte är skönt alls) och få gjort sin dag och sedan spendera kvällen hemma eller med några kompisar. Mycket roligare än att gå omkrin på jobbet/apun och vänta på att klockan ska bli 9. Menmen, i morgon är jag ledig så det väger ju upp det hela lite.
-S

Driving to maxi!

Efter körlektionen drog jag och farsan ut och övningskörde med. Det gick superbra, körde över hässle till trandared och maxi för att köpa lite mat och goda chips! :) Drog över trandared, hässle och brämhult på hemvägen. Märker att jag har alltid mer kontroll över bilen nu och kan mäta och hantera hastigheter mycket bättre. Älskar att köra sånna här dagar då det går så otroligt bra!!
-S

OMG! I can drive a car...

Jag är bättre på dragläge än vad jag trodde! Körlektionen gick jättebra idag. Fick någor kärringstopp i början när jag inte riktigt visste hur mycket jag kunde ta med gasen osv. Men sen gick det verkligen super! Sånna här dagar känner man verkligen att man är bäst på att köra bil!
-S

The weekend is done...

Då var den helgen gjord på praktiken. Mycket rolig dag, åkte och shoppade med en boende och åt McDonald´s! :) Nu är det söndagsmys här hemma med god mat. Sen blir det bara att ta det lugnt resten av kvällen för i morgon är det skola! Yippie! Sen är det körlektion efter skolan i morron, men funderar på att ställa in den...
-S

Can't say no...

Igår var jag vänlig nog mot mina kompisar och drog ut trots att jag ska på apu idag. Går ju bara inte att säga nej när J snällt frågar om jag verkligen inte har lust att hänga med ;) haha! Drack en del men känner mig ändå inte särskilt bakis. Vilket är underbart! Praktiken börjar 12 idag så har ändå haft lite sovmorgon. Nu blir äta frukost och sen duschen!
-S

Thank you...

Måste tacka min kära kusin som räddade mig från att svälta idag. Farsan har fått för sig att laga blodpudding (något som vi aldrig har ätit hemma i hela mitt liv). Så nu ska jag snart dra ner till stan och möta upp kusssilussen för att käka donken eller nått annat flötigt gott!
-S

Taconight...

Idag är det taco kväll med jobbet. Vet inte om jag är jättesugen med tanke på att jag är så jävla trött. Menmen, kan nog bli kul ändå.
-S

Red jackets...

Röda jackor distraherar mig och tar uppmärksamheten från allt annat omkring!
-S

Finally I like it...

Första gången som jag faktiskt trivs på min praktikplats! Den är helt underbar, allt tack vare den otroligt goa personalen. För en gångs skull får jag vara med och hjälpa till med allt och det är inte gamla surkärringar som inte vill ha in nytt folk. Utan unga tjejer i 26 års åldern som jobbar där. Passar mig perfekt måste jag säga! I morgon blir det en lång dag till, sen är jag ledig tors-fre. :)
-S

APU............

I morgon börjar min apu och jag kan lova att jag inte längtar ett jävla skit! Hemskaste schemat redan första veckan och stället ligger mitt ute i bushen! Hoppas de är trevliga så att jag kan korta ner schemat lite i alla fall.. Annars lär jag skita i alltihopa och få IG i det jävla skitämnet! Usch, usch, usch!
-S

Hangover at Ullared...

Det blev utgång igår med och råkade bli lite senare än vad jag hade tänkt mig. Så med en timmas sömn i kroppen gick jag upp vid 6 i morses för att åka till Ullared. Bakis i Ullared är inte världens bästa kombination. Men det blev lite smågrejer som jag drog med mig hem. Mycket filmer och serier, för sån är jag! Två julklappar avklarade nu med.
-S

Good night...

Var ute igår med mina underbara vänner. Mycket händelserik utgång måste jag säga! Haha! Fick en stalker efter mig, sjöng kareoke och fick en kille utslängd! Nu får vi se om det blir någon utgång idag med, men i sådana fall ska jag inte dricka så mycket med tanke på att jag ska upp tidigt och åka till ullared i morron!
-S

RSS 2.0