Exactually what I thought...

Filmen igår var bra, men den är ju en uppbyggare till den sista filmen så var inte jättemycket action i den. Men supermysig och jag tyckte det var helt okej att se Bella och Edward tsm trots att jag gillar Jake mer ;) Det bästa var ändå slutet. Jag och min kusin satt och diskuterade hur vi trodde att den skulle sluta. Jag säger då hur jag tror att den kommer sluta. And guess what.. Den slutar exakt på pricken utan undantag för hur jag trodde att den skulle sluta, snacka om skills! :)

-S


Tagga BD!

Sitter å taggar för att snart dra iväg och kolla på Breaking Dawn part1 med mor och syster! :D

-S

My day...

Igår var storkusinen M här, vi skulle kolla på Dear John men båda var så trötta så vi somnade ifrån den. Haha, mysigt! Nu ska jag väldigt snart ha körlektion på trafikskolan och farsan kanske ska hänga med på den, lite nervöst faktiskt trots att jag kör mer med pappa än med körskoleläraren. Efter det blir det att dra dirr till skolan och komma lite för sent, haha! Sedan ikväll drar jag, storasyster och mor till Göteborg för att kolla på Breaking Dawn part1 :) Kommer bli askul!!! :D
-S

Two girls one camera...

Finns inte mycket att säga idag. Jag och E hade som uppgift att gå och ta kort på saker i borås under multimedian så om ni såg två störda tjejer i stan med en rosa kamera som tog kort på allt så var det vi! Råkade somna när jag kom hem, superskönt var det! Nu...... ska jag spendera resten av kvällen framför datorn och sen kanske göra lite körkortsteori!
-S

Chips after workout...

Idag har jag och J tränat och fyfan vad skönt det var, men jobbigt! ;) Kommer ha världens träningsvärk i magen i morgon, mums! Efter träningen blev det lite bastu, mys det med! Nu har jag precis kommit hem och funderar på att äta upp min chips påse och kolla på lost. Bra kombination med träning och chips måste jag säga!
-S

Shallow...

Ytliga vänner kommer och går, men ens riktiga vänner stannar alltid kvar oavsett vad. Now I know who you are...
-S

Vivid dreams...

Har börjat få så otroligt levande drömmar nu för tiden. Det är nästan läskigt och det gör att jag sover bort typ hela dagarna. Jag minns drömmar från hela natten typ, det är sjukt läskigt och konstigt. Jag börjar heller inte på nya drömmar, jag bara fortsätter med samma dröm som om jag går igenom mitt liv när jag sover. Detta gör att jag är otroligt trött när jag vaknar för det känns redan som om jag har varit vaken hela natten/dagen. Detta kan ju inte vara särskilt bra. :s
-S

The day after...

Vaknade klockan 1 idag! Snacka om att jag var trött asså ;) Blev utgång med brudarna igår och en del dricka blev det med kan jag säga. Men jag vaknade och var väldigt pigg och mådde bra trots allt. Har övningskört en massa idag, superkul var det! Snart kommer det även lite främmat som ska vara här ikväll.
-S

Just what I need...

Idag är det utgång som gäller! Kanske precis vad jag behöver trots allt, tänka på andra saker. Hur som helst var det sista dagen på praktiken idag. Väldigt sorgligt, men det blir till att söka jobb där när jag har slutat skolan! :)
-S

Words can't say how much I miss you...

You know how the time flies
Only yesterday was the time of our lives
We were born and raised
In a summer haze
Bound by the surprise of our glory days


Good review...

I morgon är min sista dag på praktikten. Lite sorgligt måste jag allt säga att det är, men jag har fått ett väldigt fint omdöme av min handledare :) Mycket blandade känslor, sorgligt att sluta där men lite småskönt att återvända till skolan på "heltid" och träffa vännerna varje dag igen. I morgon blir det även utgång (as usual), inte supertaggad men blir nog mer taggad i morgon får vi hoppas!
-S

I love food...

Idag var jag på min apu. Känns som det enda vi gjorde var att äta en massa saker, haha! Först gjorde vi megabullar och där slank två stycken ner precis innan jag tog fetaste portionen mat, sedan direkt efter vi ätit åt vi varsinn bulle till. Snacka om att jag var mätt då! Sedan efter apun gick jag och besökte (vuxen jag låter) min vän J och där blev det att käka upp nästan hela deras chipspåse. Jag är mätt!
-S

My hair is saved...

Mitt hår är räddat, brunt och fint igen! Tack så mycket J :) Idag är det praktik från 16.00-21.00. Känns jävligt segt att dra sig dit idag faktiskt, men det blir säkert bra när jag väl är där och kommer in i det igen.
-S

Save my hair...

Whoop!
Snart kommer J hit för att rädda mitt hår! Ska bli brunhårig igen och sen ska jag hålla mig till den färgen! ;)
-S

Facebook is safe...

Yooo!
Idag skulle jag tränat med J men vaknade med världens halsont och täpt i näsan. Känner mig allmänt nere i kroppen också, så det får bli till att stå över träningen idag. Blir nog till att ligga och kolla på Lost och göra lite skolarbeten idag. Lite nytta får man ju trots allt göra ;) btw.. vilken tur vi har! Facebook blev inte hackat och våra liv är säkrade (vem skulle klara sig utan facebook?) ;)
-S

Lalala...

Blev utgång igår med tjejerna, syrran var även ute med sina kompisar så vi hängde med dem en del. Det var kuuuuligt, dock slutade det inte jättebra för J. Stackars lilla gumman! ;) Idag blir det jobb 15-20, finally some money! ;)
-S

Parking...

Nu drar jag snart iväg på ännu en körlektion! Körde igår och det gick så otroligt bra, backade runt krön osv. Idag ska jag träna på att parkera. Lite nervös måste jag säga, jag suger på att parkera (blir alltid snett) och är livrädd för att köra in i någon annan bil. Men aja, det ska nog lösa sig och gå jättebra idag med hoppas jag! :) Senare blir det utgång men först ska vi försöka rädda mitt stackars hår!
-S

My hair..!

Idag stod färgning av mitt hår på schemat. Så då fick det bli så och jag kan ju säga att jag är mycket nöjd. Håret har en morotsfärgad nyans med grå utväxt och platinablondt under allt hår! Då kan ni ju förstå hur jävla nöjd jag är! Haha, men inte så farligt.. Får bli till att lägga i en till sats i morgon innan vi drar ut så hoppas vi att det blir lite bättre iaf! :)
-S

Training...

Känner mig så otroligt duktig. Nu har jag och J vart iväg och tränat två ggr denna veckan på gym. Så jävla skönt att komma igång igen känner jag. Nu ska vi fan träna flera ggr i veckan och jag ska senare köpa ett gymkort, för behövder verkligen ta tag i det här med träningen! Det är både kul och bra att träna, känner sig så duktig och glad efteråt! :)

-S


Boring...

Tro det eller ej, men det är faktiskt riktigt tråkigt att vara ledig ibland. Idag ska jag göra absolut ingenting och jag får rycket på det. Så jävla tråkigt att bara vara hemma en hel dag. Får ha lost maraton eller någonting!
-S

RSS 2.0